solka napisał(a):hej witajcie , jestem nowa i proszę o pomoc w wyborze wakacji ,byliśmy 3 lata temu w Medulinie, a teraz mamy propozycję wyjazdu do Biogradu . co sądzicie o tej miejscowości . mamy 9 latkę , więc proszę doradzcie , z góry dziekuję.
solka napisał(a):hej witajcie , jestem nowa i proszę o pomoc w wyborze wakacji ,byliśmy 3 lata temu w Medulinie, a teraz mamy propozycję wyjazdu do Biogradu.
solka napisał(a):Witam , a więc proszę o radę , ma my do wyboru Biograd czy Makarska, doradzcie , jedziemy z 9 latką , nie chcemy się nudzić , wyrosła z kulek nad bałtykiem i podobnych atrakcji. dokąd lepie z dzieckiem? ja też nie lubię dziur zabitych dechami. pozdrawiam wszystkich i dziękuję.
Co racja to racja ta miejscowość jest znana z tego,że jest znana z niczego.Brakuje jej tego Chorwackiego klimatu.PozdrawiamAndrzej S napisał(a):Moim zdanie najbrzydsza miejscowość na Chorwackim wybrzeżu jaką widziałem. Byłem w tym roku w Pakostane 14 dni i zwiedziłem dość dobrze okolice w tym rejonie polecam właśnie Pakostane lub kawałek dalej wyspę Murter.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne