Witam,
wybieram sie do Makarskiej 18 sierpnia i mam pytanie czy od 18 sierpnia jest tam duzo ludzi czy raczej malo? Ja w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj na forum lubie tlok wiec dlatego pytam
Ciuku83 napisał(a):Witam,
wybieram sie do Makarskiej 18 sierpnia i mam pytanie czy od 18 sierpnia jest tam duzo ludzi czy raczej malo? Ja w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj na forum lubie tlok wiec dlatego pytam
kor_nick napisał(a):Ciuku83 napisał(a):Witam,
Ja w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj na forum lubie tlok wiec dlatego pytam
nie zawiedziesz się
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ciuku83 napisał(a):Witam,
Jeśli tłoku nie lubisz, to sama Makarska jest złym wyborem.
Pozdrawiam
eXtreme napisał(a):Pani Katarzyna ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem
eXtreme napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ciuku83 napisał(a):Witam,wybieram sie do Makarskiej 18 sierpnia i mam pytanie czy od 18 sierpnia jest tam duzo ludzi czy raczej malo? Ja w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj na forum lubie tlok wiec dlatego pytam
Pozdrawiam
Pani Katarzyna ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):eXtreme napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ciuku83 napisał(a):Witam,wybieram sie do Makarskiej 18 sierpnia i mam pytanie czy od 18 sierpnia jest tam duzo ludzi czy raczej malo? Ja w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj na forum lubie tlok wiec dlatego pytam
Pozdrawiam
Pani Katarzyna ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem
Nie powiedziałabym.. Dałam odpowiedź poprzez odwróconą tezę.. O ile nie ma się problemów z podstawowym procesem myślowym (czyli wnioskowaniem), zrozumienie mojej odpowiedzi nie powinno sprawiać kłopotu.
Pozdrawiam
Bocian napisał(a):Bo ja się teraz skręcam ze śmiechu
Ale zeszczałeś się także?
eXtreme napisał(a):Jeju naprawdę?!Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nie powiedziałabym.. Dałam odpowiedź poprzez odwróconą tezę.. O ile nie ma się problemów z podstawowym procesem myślowym (czyli wnioskowaniem), zrozumienie mojej odpowiedzi nie powinno sprawiać kłopotu.PozdrawiameXtreme napisał(a):Pani Katarzyna ma problemy z czytaniem ze zrozumieniemKatarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ciuku83 napisał(a):Witam,wybieram sie do Makarskiej 18 sierpnia i mam pytanie czy od 18 sierpnia jest tam duzo ludzi czy raczej malo? Ja w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj na forum lubie tlok wiec dlatego pytam
Pozdrawiam
A w szkole czy na studiach taki tekst z "odwróconą tezą" przechodził? czy cała aula szczała ze śmiechu Bo ja się teraz skręcam ze śmiechu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne