Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zdjęcia podwodne???

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.04.2010 11:57

weldon napisał(a):Tak więc jeżeli w wannie, to koniecznie z solami .... :wink:

Z takim czymś pływać?
Obrazek

No to życzysz koledze...

Brrrr, paskudztwo, obrzydlistwo... :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 13.04.2010 12:14

:D :D :D
Poddaje się. Mam nadzieję, że El_guapo połapie się w moich intencjach i do dobrej wanny trafi. :D
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 13.04.2010 16:26

el_guapo napisał(a):Od jakiegoś czasu jest w MediaMarkt promocja na aparaty wodoszczelne Fujifilm z-33 - 419zł

Jak na razie, po kilkudniowych testach "na sucho" jestem zadowolony i myślę że aparat spisze się w roli podręcznej małpki i aparatu "plażowego".

A w poznańskim MM leży ostatni i do tego z ceną 550zł. Tyle jednak nie dam, to 420 może bym wyskrobał. Komicznie mały on jednak jest. A temat drążę od grudnia i decyzji narazie brak. Wszyscy wypuścili na ten rok nowe modele, tylko Canon zwleka, a D10 w zeszłym roku miał b. dobre opinie. Może za dobre i postanowili nic nie zmieniać :cry:
Raschey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raschey » 13.04.2010 22:19

Ile by kosztowała obudowa do Panasonica TZ-3 ? Z tego co ja znajduje na necie to koszta z 1000 zł.
http://www.twenga.pl/dir-Fotografia,Akc ... dwodna-199

Czy jest sens kupowania czegoś takiego:
http://www.allegro.pl/item925055832_obu ... zecin.html

Mam aparat i drugi mi nie potrzebny. Jeśli pokrowiec wodoszczelny dał by radę to fajnie 220 zł.
Jeśli nie to lepiej kupić takiego Fuji za 420 zł niż obudowę za 1000 zł.
Zdjęcia rekreacyjne.

Macie jakieś doświadczenia z takimi pokrowcami wodoszczelnymi ?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.04.2010 07:13

niedzwiedz40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) niedzwiedz40 » 06.05.2010 16:21

hej czy ktoś posiada wiedze na temat filtrów by uniknąc niebieskiej barwy??
Fuzi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fuzi » 07.05.2010 06:40

Polar - ale wszyscy ci którzy podwodne zdjęcia uważają za swoje zboczenie przypominają za każdym razem - żadnego zoomu - tylko szeroki kąt i podpływać , podpływać :-)

Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...