Witam
To mój pierwszy post na tym forum więc liczę na miłe przyjęcie
Tak sobie zerkam na te wszystkie miejsca,zdjęcia, opinie i uważam, że wypad do Chorwacji po raz PIERWSZY to nie lada problem
Głownie chodzi mi o to, że na liście mam już bardzo dużo pięknych miejsc opisanych przez Was, i nie wiem gdzie tu w końcu się wybrać
Mam kilka faworytów (Brela,Marusici,Stara Baska,Makarska,Hvar,Korculi itd.) Być może ktoś poleci coś innego, gdyż ja te miejscowości oceniam po zdjęciach i opiniach innych Muszę zdać się na Was, doświadczonych Cromaniakach
Jak widzicie ciężko się zdecydować na jedno miejsce... A co dopiero znaleźć odpowiedni apartament.
Dlatego czekam na Waszą pomoc. W końcu wakacje tuż tuż...
Dodatkowym problemem jest to, że z pośród 6 innych osób z którymi wybieram się do Chorwacji to ja zostałam wytyczona do najgorszej roboty tj. wybór miejsca i rezerwacja apartamentu
I nie wiem od czego zacząć a czas goni. Biura podróży w większości nie mają już wolnych apartamentów a nie wiem jak inaczej szukać i gdzie.Najgorsze jest to, że jadę między innymi z rodzicami więc nasze oczekiwania na pewno będą się różniły. I jak tu wszystkim dogodzić
Wiem że forum obejmuję multum ciekawych i pomocnych tematów ale nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać A i tak przeglądam je od 2 tygodni.
Mam nadzieję że dobrze odbierzecie mój pierwszy post i ktoś pomorze mi w tej kwestii.
Serdecznie pozdrawiam Cromaniaków i nie tylko