gajekno1 napisał(a):a jakies konkretne miasteczko na tej riwierze makarskiej?:)
gajekno1 napisał(a):nie no nie chce zeby ktos za mnie wybrał tylko doradził:)
preferencje są bardzo proste... jada ludzie w wieku 22 lat 2 + 2 własnym autkiem więc... trzeba sie popluskac na fajnej plazy, wieczorem pobawic sie na disko a po południu cos pozwiedzac:) autko jest wiec mozna zaliczyc tez jakies miejscowosci obok:)
ps. czytam juz ponad tydzien i wszytsko mi sie wydaje fajne a o zdjeciach juz nie wspomne. Stad tez prosze o jakies wskazówki osob ktore juz tam były:)
gajekno1 napisał(a):witam. w lipcu wybieramy sie na wakacje do Chorwacji i tu mam prośbę o pomoc w wyborze odpowiedniego miejsca:) wybieramy się na dwie pary samochodem... odległosc nie gra roli - dodam tylko ze mamy po 22 lata i chcielibysmy popołudniami cos pozwiedzac a w nocy poszalec na disko:) Mamy problem z wyborem miejsca, nie mozemy sie zdecydowac czy na ktoras z wysp czy gdzies indziej. prosze o pomoc i z gory dziekuje:)
gajekno1 napisał(a):a Ty byłas w tamtych okolicach?:) jak wrazenia? masz jakies fotki?
gajekno1 napisał(a):no to wybór pada na makarska:) Ines jeśli byłas w makarskiej to możesz polecic jakies konkretne kwatery lub miejsce?:) sorki ze tak wypytuje ale chciałbym zeby te wakacje byly supeeeeer i zeby kazdy był zadowolony:):):)
gajekno1 napisał(a):no to wybór pada na makarska:) Ines jeśli byłas w makarskiej to możesz polecic jakies konkretne kwatery lub miejsce?:) sorki ze tak wypytuje ale chciałbym zeby te wakacje byly supeeeeer i zeby kazdy był zadowolony:):):)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne