Witam Was, bracia i siostry.
Na wstępie powiem że było, ale w tym roku jeszcze nie a tak na poważnie to temat troszkę zboku jest.
(Tu typowy wstęp) otóż w tym roku podczas wyjazdu do Cro pragnę to zrobić i wiem że mam się zastanowić 100razy, że nastąpi śmierć modelarska (ukłon dla modelarzy), że już nie będę miał dziewczyny a "starą" (wybaczcie mężatki ).
Jadę ze swoją wybranką + jej rodzice (chcemy im pokazać Cro bo sami się boją jechać ) i chcę to zrobić jak najszybciej bo wiem, że jeśli będę czekał to się zdradzę plan jest taki że jedziemy na Plitvice i tam bym to zrobił tylko teraz pytanie jak i gdzie? Pod wielkim wodospadem na początku ścieżki, na łódce, czy może znaleźć jakieś miejsce odludne i jednocześnie malownicze ( o takie tam nie trudno, wiem). Wiem że chyba padnę ze śmiechu jak zrobię to przed przyszłymi teściami plus trza przemycić szampana zimnego z tym jeszcze nie wiem jak to zrobię ale to już mój problem.
Wiem, że trudno się rozeznać w mych wypocinach, ale sam się waham czy robić to przy ludziach czy w odosobnieniu.
Myślałem już nad innymi miejscami, Sv. Jure, Sv Piotr czy jak tam to się zwało w okolicach makarskiej, Dubrovnik, rejs na wyspę... ale tak jakpisałem nie "doniosę tego sekretu"
Za wszelką pomoc i pomysły ładnie podziękuję i wrzucę relację po powrocie