Joanka23 napisał(a):
Też mam nadzieję, że kiedyś nim przejdę!
Jest nas tu cała gromadka chętnych do spacerowania wąwozem . . . piękny jest i ciekawy bardzo , więc nie dziwne
Wspólna eskapada się kroi
Pozdrawiam
Piotr
Joanka23 napisał(a):Muszę przyznać, że gdzieś się ostatnio mijałam z tą relacją
Joanka23 napisał(a):A tu już podróż wąwozem Masca się kończy!
Ale pooglądałam, popodziwiałam (czytania za wiele nie było ).
piotrf napisał(a):Joanka23 napisał(a):Też mam nadzieję, że kiedyś nim przejdę!
Jest nas tu cała gromadka chętnych do spacerowania wąwozem . . . piękny jest i ciekawy bardzo , więc nie dziwne
Franz napisał(a):Samokrytyka przyjęta. Rozgrzeszenie udzielone.
Franz napisał(a):piotrf napisał(a):Jest nas tu cała gromadka chętnych do spacerowania wąwozem . . . piękny jest i ciekawy bardzo , więc nie dziwne
Trasa łatwa i ładna - więc nic, tylko się zorganizować.
Joanka23 napisał(a):Ech... pięknie tam jest...
Franz napisał(a):Dojeżdżamy na wysokość El Palmar. W dolinie zielony stożek dawno wygasłego wulkanu z charakterystycznymi podłużnymi wycięciami. Pocięto go w celu pozyskania materiału budowlanego. Natura jednak nie poddała się bez walki - kilku ludzi oddało tu życie.
Jacek S napisał(a):Franz napisał(a):Dojeżdżamy na wysokość El Palmar. W dolinie zielony stożek dawno wygasłego wulkanu z charakterystycznymi podłużnymi wycięciami. Pocięto go w celu pozyskania materiału budowlanego. Natura jednak nie poddała się bez walki - kilku ludzi oddało tu życie.
Widziałem już wcześniej na forum to miejsce - zastanawiałem się wtedy dlaczego/skąd te "jary".
Teraz wiem, że jak czegoś nie wiem to Ty to wiesz.
Pozdrawiam