miraculus napisał(a):....Mam pytanie do MWN. Skąd ta mała opłata w Słowenii?....
Zwróć uwage na date postu, który cytujesz i o który pytasz: 04-03-2008
Wtedy jeszcze płaciło się za odcinki w Słowenii. Od 1.07.2008 wprowadzono winiety
miraculus napisał(a):....Mam pytanie do MWN. Skąd ta mała opłata w Słowenii?....
Piotrek_B napisał(a):miraculus napisał(a):....Mam pytanie do MWN. Skąd ta mała opłata w Słowenii?....
Zwróć uwage na date postu, który cytujesz i o który pytasz: 04-03-2008
Wtedy jeszcze płaciło się za odcinki w Słowenii. Od 1.07.2008 wprowadzono winiety
numenius napisał(a):Mój wyjazd coraz bliżej.
Kto jechał przez Słowenię drogami "wolnymi od opłat" ? Czy są takie od samej granicy z Austrią do granicy z Cro ? Jaka jest jakość tych dróg ?
Z góry dziękuję za każdą odp. nie będącą odsyłaczem do linków.
numenius napisał(a):Mój wyjazd coraz bliżej.
Kto jechał przez Słowenię drogami "wolnymi od opłat" ? Czy są takie od samej granicy z Austrią do granicy z Cro ? Jaka jest jakość tych dróg ?
Suseł napisał(a):numenius napisał(a):Mój wyjazd coraz bliżej.
masz tutaj linka i wykaż się minimum zaangażowania w zdobyciu potrzebnej informacji...przeczytaj to ->>>http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=369924#369924
WITAMINKA_JK napisał(a):Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Już jutro po południu wyjeżdżać będziemy z Poznania...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi