pt napisał(a):faziolot napisał(a):gosciak napisał(a):PysiaPysio napisał(a):A może tak na Rzeszów i Barwinek?
Nie chcę jechac przez Węgry, czy ktoś może napisac jak wyląda trasa od Łowicza Stryków przez Łódź?
Witam Ziomala,
moja trasa - też niedzielna - wygląda tak: Mrągowo - Szczytno - Ciechanów (50) - Płońsk - i tutaj różnie albo Nowy Dwór (7) i przez Błonie na gierkówkę (ale chyba nie ze względu na roboty), albo dalej 50 - tką do Mszczonowa (ale chyba też nie ze względu na roboty), więc Płońsk - Sochaczew (2) - Łowicz - potem na wojewódzką 704, 715, 716, przez Moszczenicę i wpadam w okolicach Piotrkowa. Chyba optymalna na te czasy.
Pozdrawiam i szerokości
Z Łowicza jedź na Łódź, ewentualnie z Koluszek do drogi nr1. Między Koluszkami a Piotrkowem w 4 miejscach są "wahadełka". Oprócz tego między Łowiczem a Piotrkowem 5 przejazdów kolejowych. Jadąc w niedzielę nie ma problemu żeby jechać głównymi drogami.
musiek napisał(a):Też miałem w planie trasę Wa-wa Katowice.
A co myślicie o jeździe 23 czerwca rano ??
Może w święto trasa jest przejezdna ?
Ciężarówki powinny zostać na parkingach....
Objeżdżać, nie objeżdżać ?
musiek napisał(a):Też miałem w planie trasę Wa-wa Katowice.
A co myślicie o jeździe 23 czerwca rano ??
Może w święto trasa jest przejezdna ?
Ciężarówki powinny zostać na parkingach....
Objeżdżać, nie objeżdżać ?
aro_40 napisał(a):Też mnie czeka przejazd gierkówką i to w piątek po południu / wieczorkiem. Spodziewam się, że nie polecę zbyt szybko, ale jak czytam ten wątek to resztki włosów mi się jeżą na głowie...
Miałem tę wątpliwą przyjemność jechania remontowanym odcinkiem kilkukrotnie, ale tragicznie to nie było. Wprawdzie niezbyt chyba sumiennie przestrzegam wszelkich ograniczeń prędkości, ale na tym odcinku jeździłem z prędkoscią 70-80 km/h Nie jest to może zabójcza prędkość, ale narzekac jakoś straszliwie też chyba nie można.
Arek napisał(a):Większość prac na odcinku Rawa - Tomaszów ma zostać zakończona do 30 czerwca, pozostaną prawdopodobnie tylko 2 miejsca z robotami. Zobaczymy jak przejazd będzie wyglądał na początku lipca.
piotr62 napisał(a):Arek napisał(a):Większość prac na odcinku Rawa - Tomaszów ma zostać zakończona do 30 czerwca, pozostaną prawdopodobnie tylko 2 miejsca z robotami. Zobaczymy jak przejazd będzie wyglądał na początku lipca.
Na ile ta informacja jest pewna i skąd pochodzi?
P.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi