ronal napisał(a): Z Polski wyjeżdzamy we czwartek na miejscu mamy byc piątek po południu.
ronal napisał(a):Dzięki bardzo za informacje z tym tylko koledzy że ja jade przez czechy i austrie nie mam zamiaru jechać przez wegry także jeśli macie jakieś opcje to proszę o takie
mireks napisał(a):ronal napisał(a):Dzięki bardzo za informacje z tym tylko koledzy że ja jade przez czechy i austrie nie mam zamiaru jechać przez wegry także jeśli macie jakieś opcje to proszę o takie
A dlaczego nie przez Węgry,bardzo dobra trasa,w tamtym roku pojechałem cały czas autostradą węgierską,super droga,na przejściu węgiersko-chorwackim stałem 3 minuty,znajomi na przejściu słoweńsko-chorwackim stali 1,5godz,to była niedziela.
Myślę że tak jak napisał el_guapo,jeśli wyjedziesz 4-6 rano to ok.7-9 wieczorem jesteś w okolicach starej drogi do jezior plitwickich,a tam co posesja to spanko.
PysiaPysio napisał(a):Właśnie dlaczego??? my zawsze jeździmy przez Słowację a jak za Miskolcem wskakujemy na autostradę to hamujemy dopiero w Splicie na granicy Węgiersko-Chorwackiej nie staliśmy dłużej niż 20min a bywało i z marszu..
el_guapo napisał(a):Jeżeli remont "Gierkówki" przedłuży się do końca sierpnia, to być może droga Wwa-Rzeszów...i dalej będzie jakąś alternatwą.
el_guapo napisał(a):PysiaPysio napisał(a):Właśnie dlaczego??? my zawsze jeździmy przez Słowację a jak za Miskolcem wskakujemy na autostradę to hamujemy dopiero w Splicie na granicy Węgiersko-Chorwackiej nie staliśmy dłużej niż 20min a bywało i z marszu..
Jeżeli remont "Gierkówki" przedłuży się do końca sierpnia, to być może droga Wwa-Rzeszów...i dalej będzie jakąś alternatwą.
Możesz opisać jakość poszczególnych odcinków w PL, przy założeniu wyjazdu z Wwy i kierowaniu się na Barwinekl; szczególnie interesuje mnie, czy drogi są z szerokim poboczem.
ronal napisał(a):wszystko się zgadza zawsze trzeba jakos wyjechać aby nie utknąć w tych naszych korkach, ale tak jak pisałem jade z dzieckiem i chce żeby było jak najprościej i najszybciej, nie wiem oco kaman jeśli chodzi o węgry ale jakoś nie lezy mi ten kraj ponoć nie nie lubią NAS ale może to bujdy. Potrzebuje trasy przez czechy i austrie.
el_guapo napisał(a):Możesz opisać jakość poszczególnych odcinków w PL, przy założeniu wyjazdu z Wwy i kierowaniu się na Barwinekl; szczególnie interesuje mnie, czy drogi są z szerokim poboczem.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi