Fajna relacja.
Może w tym roku uda mi się zrobić przerwę w drodze do Czarnogóry
i zostać trochę dłużej w Dubrowniku.
Pokazałeś piękne miejsca.
Pozdrawiam.
mimik napisał(a):Witam.
I ja przyłączam się do piewców piękna Trpani.
Jeśli ktoś jest zainteresowany jakimiś informacjami na temat campu Vrila to służę zdjęciami i swoją wiedzą. Spędziłem tam piękne wakacje w 2006 i 2007. Chętnie prześlę zdjęcia na maila.
Pozdrawiam
Marcin-1 napisał(a):mimik napisał(a):Witam.
I ja przyłączam się do piewców piękna Trpani.
Jeśli ktoś jest zainteresowany jakimiś informacjami na temat campu Vrila to służę zdjęciami i swoją wiedzą. Spędziłem tam piękne wakacje w 2006 i 2007. Chętnie prześlę zdjęcia na maila.
Pozdrawiam
Mam zamiar wybrać się na ten camp, pod namiot, jadę około 16 sierpnia. Mam pytanie dotyczące prądu, jak długi przedłużacz powinienem zabrać i czy potrzebne są jakieś specjalne przejściówki typu "cee" ? I czy w tym terminie znajdę miejsce na tym kempingu, czy jest w miarę duży? Jeśli można proszę zdjęcia na maila , Pozdrawiam.
AniaJ. napisał(a):Czy z campu można spacerować do Trpanj z wózkiem? Wcześniej zamieszczona jest mapka z opisem trasy spacerowej, możliwej do przejścia z wózkiem właśnie - tak wynika z opisu.
AniaJ. napisał(a):A plaże/ zatoczki jeszcze za Vrilą? Są dostępne tylko od strony morskiej, czy można do nich dojechać?
AniaJ. napisał(a):Jakie wielkości jest ten camp? Rozumiem, że nie malutki jak w Dubie, ale pewnie też nie ogromny, prawda?
AniaJ. napisał(a):Jeszcze pewnie Cię pomęczę, bo na ten rok rozważamy miejsca, w których byłaś (Peljesac właśnie, Drazicę na Pagu, albo Prizbę na Korculi). Wszędzie nas ciągnie...trudno wybrać
Powrót do Nasze relacje z podróży