Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trasa przez Węgry?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
azzares
Autostopowicz
Trasa przez Węgry?

Nieprzeczytany postnapisał(a) azzares » 10.05.2006 20:15

Czy ktoś z panstwa jest wstanie podac mi szczegółowo trase,wraz z mapkami i komentarzem?Jadę pierwszy raz i nie bardzo wiem czy trafie?
Jeśli tak to super! dziekuję![/b]
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 11.05.2006 11:37

azzares napisał(a):Czy ktoś z panstwa jest wstanie podac mi szczegółowo trase,wraz z mapkami i komentarzem?Jadę pierwszy raz i nie bardzo wiem czy trafie?

Juz tak często temat ten był omawiany :roll:
Proponuje skorzystac z opcji: szukaj :D
Andrzej_Krak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 11.05.2006 19:38

Spróbuj poszukać na stronie http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mePage.htm
Po wpisaniu początku i końca trasy dostaniesz mapkę :) reszta już wg uznania.
Pozdr. :)
Andrzej_Krak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 11.05.2006 19:43

jacek77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek77 » 12.05.2006 21:16

azzares napisał(a):Czy ktoś z panstwa jest wstanie podac mi szczegółowo trase,wraz z mapkami i komentarzem?Jadę pierwszy raz i nie bardzo wiem czy trafie?

Podaj jakieś namiary, wysle ci opis trasy. Jechałem nią już trzy razy i znam droge prawie na pamięć. Jade z Chorzowa
Pzdr Jacek
Zelki
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zelki » 12.05.2006 21:33

jacek77 napisał(a):

Podaj jakieś namiary, wysle ci opis trasy. Jechałem nią już trzy razy i znam droge prawie na pamięć. Jade z Chorzowa
Pzdr Jacek

Witaj,
My jedziemy z Gliwic na Hvar...jesli mozesz przesłac opis tej trasy to bardzo dziękujemy . :roll:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 20.05.2006 16:54

w ubiegłym roku bylem pierwszy raz w Chorwacji i jechałem przez Słowację i Węgry - dojechałem bez problemu i to bez zadnej mapy,
pojechalem poprostu w ciemno,na granicy Węgiersko-Chorwackiej dostałem wode mineralną i mapę Chorwacji
prazek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) prazek » 20.05.2006 21:17

jacek77 napisał(a):

Pzdr Jacek

Też proszę o szczegółowa trasę przez Węgry; Olsztyn - gdzieś Dalmacja Pd. gdzie oczy poniosą. To mój pierwszy wyjazd.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone