Wreszcie Kenik ma trochę odsapki, bo ujawniła się jakaś Moniczka. Ale to nie ja, zapewniam Was.
Nie jestem zwolenniczką dzikości. Cenię sobie minimum wygody w postaci normalnej łazienki na wakacjach.
zebik napisał(a):Moniczka_M napisał(a):Jakie to ma znaczenie, kto co robi - ze Straży Miejskiej jesteś
Moniczka_M napisał(a):no i teraz widać całą hipokryzję
Moniczka_M napisał(a):nie będę teraz marnować czasu na wklejanie twoich wypowiedzi z innych postów aby ci cokolwiek udowadniać
Moniczka_M napisał(a):naprawdę, ja kończę bo mam ciekawsze rzeczy do roboty, a ci którzy nie mają nic do roboty i żadnego życia poza forum zostawiam tu do dalszego marudzenia i wytykania mnie czy innym czego tylko sobie chcecie
Moniczka_M napisał(a):to jest poziom tego forum i was, wyśmiewanie, oczernianie... wystarczy mieć inne zdanie
Kenik napisał(a):Moniczka_M napisał(a):to jest poziom tego forum i was, wyśmiewanie, oczernianie... wystarczy mieć inne zdanie
Z tutejszą elllyyytą nie wygrasz. Szkoda tłuc w klawiaturkę. Będą mieli uciechę w przyczółkach. Dajesz im tylko pożywkę.
Moniczka_M napisał(a):to jest poziom tego forum i was, wyśmiewanie, oczernianie... wystarczy mieć inne zdanie
jara napisał(a):Kenik napisał(a):Wreszcie Kenik ma trochę odsapki, bo ujawniła się jakaś Moniczka. Ale to nie ja, zapewniam Was.
Atak Klonów
Kenik napisał(a):Moniczka_M napisał(a):to jest poziom tego forum i was, wyśmiewanie, oczernianie... wystarczy mieć inne zdanie
Z tutejszą elllyyytą nie wygrasz. Szkoda tłuc w klawiaturkę. Będą mieli uciechę w przyczółkach. Dajesz im tylko pożywkę.