Może pogoda Was nie rozpieszczała - ale zdjęcia są super. Takie inne, groźne, ale piękne.
Pozdrawiam. Aśka.
Miecia napisał(a):Może pogoda Was nie rozpieszczała - ale zdjęcia są super. Takie inne, groźne, ale piękne.
Franz napisał(a):Jeszcze trochę ciemniej i kilka piorunów, a miałbyś tak jak ja
CROberto napisał(a):.
Wstyd się przyznać,nie wiem dlaczego ,ale miałem od zawsze uprzedzenie do Rumuni,tematy o tym kraju omijałem(no bo po co ,skoro się nie wybieram).
A u Ciebie całkiem przypadkiem ta Rumunia wyskoczyła i mnie przytkało...
piotrf napisał(a):nad górami wiszą chmury , które niczego dobrego nie wróżą . . .
kulka53 napisał(a):To i na KRK dojechaliście
A ja myślałem, że z Istrii to już tak w kierunku domu...
ziemniak napisał(a):Czy możesz napisać coś więcej o Starej Baśce? Trochę mnie zmartwiłeś twoją wypowiedzią.
mariusz-w napisał(a):Mam jeszcze 2 butelki rocznika 2005 !
longtom napisał(a):No i znów trochę znajomych kątów i do tego nadzieja na kolejne wycieczki po Krku
piotrf napisał(a): jedną już wkrótce ruszymy w relacji .
piotrf napisał(a):przekierowania naszych zainteresowań na Grecję
Czas pokaże co z tego wyjdzie . . .
kulka53 napisał(a):Myślę, że to nienajgorsze przekierowanie
Oby czas łaskawym się okazał dla tych planów...
kulka53 napisał(a):Nasze wrześniowe plany wciąż oscylują wokół tamtego kierunku i jakoś tak dziwnie dość mocno się rozbudowały
Oby tylko zdrowie, kasa i auto dopisały....
kulka53 napisał(a):Coś w tym być musi, że GR jest jedną z najbardziej polecanych (oprócz Skandynawii) destynacji na kamperowych forach ...
Magda O. napisał(a):Nie byliście w Krku?
piotrf napisał(a):Magda O. napisał(a):Nie byliście w Krku?
Byliśmy , ale ulicami płynęły strumienie wody , żeby wypić kawę , w sandałach sforsowaliśmy kilka takich strumieni , co jednak nie zachęcało do dalszego zwiedzania
Powrót do Nasze relacje z podróży