anbarek napisał(a):Zgadza się, dlatego szukamy innego rozwiązania. Katarzyno, w Twoim poście z 30.06.2007r. znaleźliśmy wiele cennych informacji. Czy nie wiesz, czy dokumenty, które trzeba dostarczyć ponad miesiąc przed ślubem - należy złożyć osobiście (tak jak w Polsce) czy można przesłać pocztą (to by wiele uprościło).
JacYamaha napisał(a):Ogólnie temat był poruszany jakoś na jesień 2008 ale teraz nie mogę znaleźć. I osoba zainteresowana obiecała napisać jak na bieżąco sprawy się mają i cisza - no chyba, że się rozmyślił.
lenka2000 napisał(a):witajcie,
też jestem zainteresowana takim ślubem , jestem ciekawa ewutko czy udało się skontaktować z Leonem ? czy posiadasz jakiś namiar na niego? i czy możesz się nim podzielić - mój e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Lenka
lenka2000 napisał(a):witajcie,
też jestem zainteresowana takim ślubem , jestem ciekawa ewutko czy udało się skontaktować z Leonem ? czy posiadasz jakiś namiar na niego? i czy możesz się nim podzielić - mój e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Lenka
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko