Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Polari Kamping - Rovinj- był ktoś?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MacGor7
Autostopowicz
Polari Kamping - Rovinj- był ktoś?

Nieprzeczytany postnapisał(a) MacGor7 » 03.05.2011 16:40

Był ktoś może na kempingu Polari koło Rovinj? Wybieram się tam przyczepą z trójką dzieci i chodzi mi o dobre warunki (sanitariaty itp) i w miarę spokój, o piaszczystej plaży nie wspomnę, ale może chociaż jest tam troszkę piasku?

Z góry dziękuję za wszelkie info.

Pozdrawiam,
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.05.2011 07:10

MacGor7
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MacGor7 » 04.05.2011 09:42

Jacek S napisał(a):Ktoś był.
Klik

:wink:

Chyba ktoś się pomylił z nazwami w tym linku który podajesz, bo pisze że to mały kemping a on jest jednym z większych w Chorwacji bo na 4900 osób. Może go też rozbudowali od 2004, bo z tego roku jest post. Ktoś był ostatnio może ?
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 04.05.2011 10:04

Nie wierzę, że ten link nie znasz, tutaj są wszystkie informacje :?

camp Polari
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.05.2011 10:12

MacGor7 napisał(a):Był ktoś może na kempingu Polari koło Rovinj? Wybieram się tam przyczepą z trójką dzieci i chodzi mi o dobre warunki (sanitariaty itp) i w miarę spokój, o piaszczystej plaży nie wspomnę, ale może chociaż jest tam troszkę piasku?

Z góry dziękuję za wszelkie info.

Pozdrawiam,

Sanitariaty ok, pasku mało, oprócz morza jest basen, więcej TU

Nie byłem na tym kempingu, ale polecam bo opis i zdjęcia nie kłamią :D
MacGor7
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MacGor7 » 05.05.2011 08:33

mirko napisał(a):Nie wierzę, że ten link nie znasz, tutaj są wszystkie informacje :?

camp Polari

Chciałem informację od kogoś kto tam był, a nie od właściciela kempingu, przecież właśnie od tego są fora :) Właściciel nie nie napisze że w nocy jest dyskoteka a sanitariaty rzadko sprzątane ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2011 08:40

MacGor7 napisał(a):Chciałem informację od kogoś kto tam był, a nie od właściciela kempingu, przecież właśnie od tego są fora :) Właściciel nie nie napisze że w nocy jest dyskoteka a sanitariaty rzadko sprzątane ;)

Mirko nie jest właścicielem kempingu, na Polari nie byłem, ale mogę Cię zapewnić, że sanitariaty kempingowe na Istrii są sprzątane częściej niż w domu. Tak było na Valkaneli.

Dyskoteki, jeśli są na kempingach, to trwają najdłużej do 23 - 24 tej, ponieważ kempingi na Istrii są duże, szukaj miejsca z dala od centrum kempingu.

Kilka opinii o Polari
darob
Plażowicz
polari

Nieprzeczytany postnapisał(a) darob » 11.05.2011 21:20

byliśmy na Polari w 2007 i 2008 roku. Ogólne wrażenia pozytywne sanitariaty ok choć nie wszystkie były po generalnym remoncie. Rozbijaliśmy się na wolnym polu poza wydzielonymi parcelami tam nam się bardziej podobało. Plaża kamienista i żwirkowa, sporo animacji dla pociech,sklep, restsuracja, lodziarnia na miejscu. Basen spory ze słodką wodą mała zjeżdzalnia dla dzieciaczków,place zabaw, sporo ścieżek rowerowych polecam ten camp.
mo_krzy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mo_krzy » 17.06.2011 11:19

My byliśmy na Polari w 2009 i 2010. Toalety czyste, plaże żwirkowe i kamieniste, ale wchodząc do wody w butach jest ok. animacje dla dzieci, aerobik w basenie. Woda w basenie słodka. pozdrwiam i polecam

Powrót do Kempingi