służę pomocą na temat
Camping Auto-Camp Pila
Camp Polari -Rovinj
magdapaszek napisał(a):służę pomocą na temat
Camping Auto-Camp Pila
Camp Polari -Rovinj
gringo1-82 napisał(a):Cześć
Jak możesz to napisz coś więcej na temat o którym Wspomniałaś - ceny, może jakieś zdjęcia, opis plaż itp. w środę wybieram się w te rejony i dodatkowe info zawsze się przyda,
Pozdrawiam
F-uncia napisał(a):Ja ciekawa jestem jak wygląda na Polari sprawa zacienienia parceli, jaka plaża - mile widziane jakieś zdjęcie I czy bardzo odczuwa się jego wielkość...
mo_krzy napisał(a):magdapaszek napisał(a):służę pomocą na temat
Camping Auto-Camp Pila
Camp Polari -Rovinj
Witam doświadczoną forumowiczkę. W II połowie sierpnia wybieram się po raz pierwszy do cro. Planuję pobyt na campingu Polari i dlatego mam kilka pytań:
1. czy parcele blisko morza trzeba wcześniej rezerwować, czy można jechać w ciemno i miećnadzieję, że jakiśplacyk przy morzu będzie wolny,
2. jadę z dwojgiem dzieci (5 i 7 lat) i prosiłbym o info czy dzieciaki będą miały co robićna kampie, jakie są plaże, czy zejścia do morza sąłagodne, czy woda przy brzegu nie jest zbyt głęboka, jakie sanitariaty, czy wieczorem jest b.głośno itd. itp.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
hagi1212 napisał(a):Proszę o info odnośnie Campingu w Punat?
Wybieramy się w 4 dorosłe osoby (dwa namioty).
Interesowała by mnie cena doby w Campingu w Punacie, lokalizacja, ingo odnośnie plaży.
Za odpowiedź z góry dziękuje.
magdapaszek napisał(a):mo_krzy napisał(a):magdapaszek napisał(a):służę pomocą na temat
Camping Auto-Camp Pila
Camp Polari -Rovinj
Witam doświadczoną forumowiczkę. W II połowie sierpnia wybieram się po raz pierwszy do cro. Planuję pobyt na campingu Polari i dlatego mam kilka pytań:
1. czy parcele blisko morza trzeba wcześniej rezerwować, czy można jechać w ciemno i miećnadzieję, że jakiśplacyk przy morzu będzie wolny,
2. jadę z dwojgiem dzieci (5 i 7 lat) i prosiłbym o info czy dzieciaki będą miały co robićna kampie, jakie są plaże, czy zejścia do morza sąłagodne, czy woda przy brzegu nie jest zbyt głęboka, jakie sanitariaty, czy wieczorem jest b.głośno itd. itp.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
1.nielicz na parcele -blisko morza-przyczepy na stałe i ,,patelnia,, moze uda sie znalez miejsce w następnym rzędzie parcel-ale rdze wysłąc e-mail z zapytaniem i rezerwacja
2.dla dzieci rewelacja-kilka placy zabaw, basen, plaze z drobnym kamyczkiem , i z grubym i skałki -co chcesz woda płytka
sanitariaty czyste , małe łązienki dla dzieci -gorąca woda
małym uciażeniem-przez pierwsze 2 noce -była muzyka z odległej conoby-moze dlatego ze nasze miejsce było juz blisko ogrodzenia
patryklon napisał(a):.....camp Pila. Widziałem zdjęcia ale chodzi mi o ceny w lipcu sierpniu......