Witam Serdecznie !
Może na początku za nim napisze cokolwiek proszę o wyrozumiałość ze względu na mój pierwszy post na tym szanownym forum.
Planuję podróż poślubną z moją ukochaną do Chorwacja a szczególnie interesuje mnie wyspa KRK. Sporo wiem na temat tej wyspy z cro.pl, biur turystycznych oraz przewodników.
Sam się zastanawiam dlaczego akurat wybrałem tą wyspę to szczerze sam nie wiem.
Oglądając wasze zdjęcia i czytając relacje z KRK postanowiłem, że to jest chyba to.
Proszę Was o porady, gdyż do Chorwacji zamierzam się udać po raz pierwszy (dodam, że to będzie podróż poślubna - tak wyszło ).
Planujemy wyruszyć w tydzień po ślubie 26 czerwiec 2010r. właśnie na Krk (własne auto).
Jednocześnie ta wycieczka, wyprawa ma być niespodzianką dla mojej przyszłej żonki, która wie o wyjeździe zagranice ale nie wie tak na prawdę dokąd i myśląc o tym wyjeździe pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa to czy w tym terminie nie będę miał problemu ze znalezieniem kwatery czy jakiegoś niedrogiego studia na wyspie jeżeli zdecyduję się pojechać "w ciemno"?
Waszym zdaniem powinienem zdać się na pośredników?
Miejscowości do jakich chciałbym ją zabrać na początku to :
- Baška, Vrbnik lub Krk stolica wyspy.
Jeśli ktoś w tych miejscowościach już był i ma namiary na jakieś dobre kwatery w sensownych pieniążkach to proszę o linki lub maila.
Z góry wszystkim dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam serdecznie,
Bartek.