Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pod namiot z dziećmi

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
olakla
Plażowicz
Pod namiot z dziećmi

Nieprzeczytany postnapisał(a) olakla » 28.01.2011 14:37

Witam,

to bedą nasze pierwsze wakacje w Chorwacji i to w dodatku z dziećmi. Czy mozecie mi polecić jakieś fajne kempingi?

Przepraszam jesli sie dubluję z tematem...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.01.2011 14:50

Cześć.

Poczytaj tu.

Zobacz podpowiedzi w podobnym temacie.

Pzdr
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 17.02.2011 15:01

To zależy od wieku dzieci. Na Istri byłam na kampigu Zelena Laguna gdzie był basen i trochę atrakcji dla dzieci tj. wyciągaczek forsy od rodziców typu samochodziki na akumulator. Na Murterze na kampie Slanica plaże skałkowe i żwirkowe z lagodnym wejściem dla dzieci i wokół plaż trampoliny, baseny z pileczkami itp.
dariuszsx
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariuszsx » 03.03.2011 23:32

scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 05.03.2011 20:54

u mnie kluczem do udanego urlopu z dziećmi w CRO były DVD na zagłówkach z pingwinami z madagaskaru itp na drogę
i zabranie ze sobą dużej ilo ści zabawek żeby dzieciaki miały się czym zając

i to poskutkowało

dzieci płci męskiej w wieku 4 i 8 lat :D
browar
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) browar » 05.03.2011 22:25

Elo!
Ja w zeszłym roku debiutowałem w Chorwacji pod namiotem z dziećmi 3 i 7 lat. Po długich namysłach,lekturze tego forum tudzież innych źródeł :lol: pojechaliśmy na wyspę Rab kemping San Marino. Było już o tym na forum, więc krótko : IMHO idealne miejsce dla małych dzieci ,jest rewelacyjna plaza, szeroka i piaskowa, baaaaardzo łagodne zejście do morza , brak jeżowców. Sam kemping spory,ale bez atrakcji typu baseny, dmuchane zamki itp. Nam to nie przeszkadzało bo i tak cały dzień siedzieliśmy w wodzie na plaży.... Jak na pierwszy raz myślę,że optymalny wybór! I ważne: kemping jest bezpośrednio przy plaży...
Kula_SS
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kula_SS » 15.03.2011 15:20

Witam, nie chcę zakładać nowego tematu więc podłączę się pod ten, wydaje mi się podobny.

Ostatnie lata pogoda mnie zawiodła nad polskim morzem, dlatego chciałbym wybrać się w tym roku na Chorwację na kemping ewentualnie kwaterę (bardziej by mi pasował kemping) wraz z rodzinką. Są to dwie osoby dorosłe i trójka dzieciaków 7, 5, 3 lata. Z racji dzieciaków odpowiadała by mi plaża piaszczysta, ewentualnie, co wydaje mi się lepszym rozwiązaniem kemping z własnym basenem jak PlavaLaguna czy UvalaBiejla www.plavalaguna.hr , wtedy nie było by potrzeby wchodzić do morza. Przeglądałem różne posty po forach i niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje dylematy. Mam też pobraną ulotkę na temat kempingów na Chorwacji ale tam też się ciężko doszukać w którym znajduje się basen. Nie chciał bym też za daleko się zapędzać w głąb kraju więc ograniczmy poszukiwania do rejonu KVARNER i LIKAKARLOVAC, w ostateczności ISTRIA. Z góry dziękuję za wszelkie rady.

ps. czy istnieje jakiś post dla wybierających się pierwszy raz ze sprawdzonym i pewnym spisem rzeczy które należy obowiązkowo mieć ze sobą przy wypadzie na kamping z dzieciakami.

Ewentualnie interesowały by mnie jakieś tanie kempingi z możliwością wynajęcia domku na całą brygadę, jeżeli ktoś zna takie w rozsądną cenę to proszę wklejać propozycje.

Pozdrawiam
Przemysław K. ze Śląska
Ostatnio edytowano 15.03.2011 15:41 przez Kula_SS, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.03.2011 15:28

Jest ogólny spis co zabrać.
Może być?
Kula_SS
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kula_SS » 15.03.2011 15:40

Jasne, dzięki za wszelkie rady.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.03.2011 15:46

OK, zobacz tu

No i witaj na forum.
Kula_SS
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kula_SS » 15.03.2011 16:24

dzięki za pomoc, założyłem nowy wątek, pozdrawiam
Just/Rzeszów
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Just/Rzeszów » 04.05.2011 17:52

witam,

Ja w zeszłym roku byłam na Rabie pod namiotem dziećmi rok i 7 lat. Plaża rewelacyjna, camping też ok. W tym roku również tam się wybierzemy
Dryblas
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dryblas » 15.05.2011 11:32

Siema,
My 2 razy bylismy w Camp Kozarica w Pakostane, z naszymi dziecmi 6 i 8 lat.
Kamp ma duza plaze - betonowe nabrzeze i kawałek piaszczysto kamienistej. Na kampie jest palc zabaw, stoły do ping ponga.
Samo Pakostane ma duza ilosc atrakcji dla dzieci ( wyciagaczek kasy) typu trampoliny, auta na akumulator itp

Wazne na droge jak juz pisali wczesniej DVD, i traoche kredek i papieru do rysowania w podrózy :)
A najlepiej jechac z znajomymi którzy maja dzieci w podobnym wieku połowa problemu z głowy :)
wiewióra
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiewióra » 15.05.2011 12:11

Witam!
Prawie się zdecydowaliśmy na kemping San Marino na Rabie. Jedziemy z dziećmi 3 i 6 lat. W zeszłym roku byliśmy na Simuni na Pagu i szukamy czegoś podobnego. I tu mam pytania:
1. czy zjeżdżalnie są płatne
2. czy kemping jest głośny czy spokojny? tłoczny?
3. czy ceny na samym Rabie są znacząco wyższe?
4. czy są jakieś animacje dla dzieci?
Jedziemy w połowie czerwca
Just/Rzeszów
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Just/Rzeszów » 15.05.2011 22:57

witam,

Jeżeli chodzi o zjeżdżalnie to jest aż jedna i płatna.
Co do campingu jest tłoczny ale raczej spokojny.
Nie zauważyłam,żeby ceny na wyspie były rażąco wyższe niz w poza nią.
Co do animacji to w zeszłym roku o godzinie 9-10 organizowany był aerobic w wodzie, potem ok 10:30 zabawy dla dzieci na plaży typu; piłka nożna, ręczna, siatkówka i wyścigi.W każdy wtorek dzieciaki w ramach zajęc sportowych szły z instruktorem na zjeżdżalnię i przez ok godziny mogły zjeżdżać za darmo.

pozdrawiam,
Następna strona

Powrót do Kempingi

Pod namiot z dziećmi
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies