napisał(a) Kula_SS » 15.03.2011 14:20
Witam, nie chcę zakładać nowego tematu więc podłączę się pod ten, wydaje mi się podobny.
Ostatnie lata pogoda mnie zawiodła nad polskim morzem, dlatego chciałbym wybrać się w tym roku na Chorwację na kemping ewentualnie kwaterę (bardziej by mi pasował kemping) wraz z rodzinką. Są to dwie osoby dorosłe i trójka dzieciaków 7, 5, 3 lata. Z racji dzieciaków odpowiadała by mi plaża piaszczysta, ewentualnie, co wydaje mi się lepszym rozwiązaniem kemping z własnym basenem jak PlavaLaguna czy UvalaBiejla
www.plavalaguna.hr , wtedy nie było by potrzeby wchodzić do morza. Przeglądałem różne posty po forach i niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje dylematy. Mam też pobraną ulotkę na temat kempingów na Chorwacji ale tam też się ciężko doszukać w którym znajduje się basen. Nie chciał bym też za daleko się zapędzać w głąb kraju więc ograniczmy poszukiwania do rejonu KVARNER i LIKAKARLOVAC, w ostateczności ISTRIA. Z góry dziękuję za wszelkie rady.
ps. czy istnieje jakiś post dla wybierających się pierwszy raz ze sprawdzonym i pewnym spisem rzeczy które należy obowiązkowo mieć ze sobą przy wypadzie na kamping z dzieciakami.
Ewentualnie interesowały by mnie jakieś tanie kempingi z możliwością wynajęcia domku na całą brygadę, jeżeli ktoś zna takie w rozsądną cenę to proszę wklejać propozycje.
Pozdrawiam
Przemysław K. ze Śląska
Ostatnio edytowano 15.03.2011 14:41 przez
Kula_SS, łącznie edytowano 1 raz