Tutaj wrzucamy info o campingach ktore warto plecic.
-Miejscowosc
- nazwa campu
- ceny jakie płaciliście
- okres pobytu
- oczywiście opis campu
- przydały by się fotki
wiec zaczynamy....
stary_jac napisał(a):Apel do bywalców kampingów, wpisujcie cos w tym temacie,
tym bardziej że teraz pogoda sprzyja gorącym wspomnieniom z wakacji.
ps. a czy był już temat "dziwne (groźne i smieszne) historie na kampingach ?
Jacek 206 napisał(a):Witajcie, opiszę camping na którym zatrzymałem się 3 (słownie) trzy razy.
Sv Petar n/m ok.15km od Zadaru w stronę Szybenika.
filip122 vel Darek napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Witajcie, opiszę camping na którym zatrzymałem się 3 (słownie) trzy razy.
Sv Petar n/m ok.15km od Zadaru w stronę Szybenika.
A mozesz podac nazwe campingu ?
slawek401 napisał(a):Byłem na Kampie Karaba przez tydzień w sierpniu tego roku. Pojechałem tam za namową mojego przedmówcy. Wszystko z jego opisu sie zgadza, ale ja wraz z moją rodzinką dostrzegłem jedną OGROMNĄ WADĘ tego kampu. W ciągu dnia kiedy mocno świeciło słońce pojawiało się mnóstwo MUCH, które bardzo uprzykszały nam pobyt. Przyczyną tej plagi było gdzieś niedaleko położone śmieciowisko, którego smród czuć było( ale nie zawsze) przy odpowiednim kierunku wiatru. Póżnym wieczorem oraz w nocy much nie było. Wytrzymaliśmy tam tak długo ponieważ większość dnia spędzaliśmy na plaży oraz wycieczkach do Zadaru, Ninu, Biogradu, oraz na Kornati. Kamping ok ale te MUCHY...............
ewaq napisał(a):Witam a ja polecam wyspę KRK miejscowość Baska i kemping Zablace -bylismy pierwszy raz pod namiotami [2 dorosłych i dwoje dzieci w wieku szkolnym] ,kemping czysty sanitariaty nowe ,150 metrów od morza ,plaza kamienista i czesc piaszczysta -za piec dni z pradem i lodówka zaplacilam za nas wszystkich 230 euro-w tym mieliśmy jeszcze tiket na caly pobyt na wejscie do hotelowego kompleksu basenowego i można było korzystać jeszcze z silowni hotelowej za darmo ,jesteśmy zadowoleni bylo wspaniale
ewaq napisał(a):nie wiem co powiedziec czy drogo czy nie ,nam wydawalo sie tanio i to jeszcze pierwszy tydzien sierpnia ,praktycznie jak przyjechalismy o 10 rano liczono nam od nastepnego dnia pierwsza dobe ,co dla nas bylo milym zaskoczeniem bo we wloszech jak bylismy na kempingu w rzymie ,przyjechalismy o 11 wieczorem to powiedziano nam ze doba juz sie zaczela o 13 w dzien ,ale nawet juz nie klocilismy sie bo dzieci byly zmeczone,
Marcin W. napisał(a):Witam. Ja z rodziną czyli 2+2 byłem na przełomie lipca i sierpnia 2009r. po raz 3 i pewnie nie ostatni na Camp Boban w Żivogosce Dole jakieś 30 km za Makarską w stronę Dubrownika. Kamp ba budowę tarasową niesamowicie kameralny. Dla rodzin z dziećmi jak znalaz. Obok jest duży kamp DOLE ze sklepem, lodziarniami straganami itp. Za pobyt powyżej 10 dni dają od całości rachunku 10% rabatu. http://www.autocamp-boban.com/
Cena za 2 os dorosłe 1 dziecko 10 lat sam. namiot i prąd - 166 Kuna.