Co Wy na to zeby pojechać taką trasą
Znajomy mi polecił, mówi że jedzie się kawałek dalej ale czasowo wychodzi lepiej no i przede wszystkim lepsze drogi...
cdbeavis napisał(a):Co Wy na to zeby pojechać taką trasą
Znajomy mi polecił, mówi że jedzie się kawałek dalej ale czasowo wychodzi lepiej no i przede wszystkim lepsze drogi...
alessandro1977 napisał(a):cdbeavis napisał(a):Co Wy na to zeby pojechać taką trasą
Ja polecam tę drogę bo faktycznie nadrabiasz czasowo..pamietaj tylko, że tunele w Austrii są płatne dodatkowo...
cdbeavis napisał(a):I przede wszystkim czy wpuszczaja na teren chorwacji turystow z dowodem? czyli bez paszportu?? :0
cdbeavis napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Znajomy mi polecił, mówi że jedzie się kawałek dalej ale czasowo wychodzi lepiej no i przede wszystkim lepsze drogi...
Ja polecam tę drogę bo faktycznie nadrabiasz czasowo..pamietaj tylko, że tunele w Austrii są płatne dodatkowo...
A dzieki za informacje! Nie wiesz moze ile?
Co Wy na to zeby pojechać taką trasą
Znajomy mi polecił, mówi że jedzie się kawałek dalej ale czasowo wychodzi lepiej no i przede wszystkim lepsze drogi..
cdbeavis napisał(a):dzięki Wszystkim za porady, linki oraz nagane ja wiem że google pomaga i daje duże możliwości, pozwoliłem sobie jednak skorzystać z faktu iż część z forumowiczów odbyła już taka podróż jaką ja planuje i może mi napisać swoje porady oraz uwagi. Ja nie do końca w pisane wierzę a tymbardziej w jakieś rozporządzenia. Postaram się być mniej upierdliwym jeżeli chodzi o zapytania, obiecuję a z drugiej strony przecież nikogo do odpowiedzi się tu nie zmusza prawda?
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
p.s. Chyba jednak pojadę przez niemcy tymbardziej że mamy mało czasu na wypoczynek więc po co ryzykować utratę czasu na dojazd?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi