Torac napisał(a):anakin napisał(a):To kwestia 15-stu,może 20-stu minet.
i to jest kluczowy argument żeby tam spędzić wakacje
Jest zgoda.
Rysio napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Na Pagu tak naprawdę tylko 4 ładne plaże są niedostępne na szybko i łatwo-...
Pierdu, pierdu Dopisz do tej 4 jeszcze 0 i możemy się zacząć targować
Jeżeli chodzi o Bosanę to sobie odpuść.
No chyba,że chcesz mieć cień na plaży koło 17.00 (są tacy,którym to pasuje).
BeJur napisał(a):Fata!!! Byłeś??? Widziałeś???
Hannah Montana napisał(a): był ktoś na wycieczce w lutym w CRO?
Chatamorgana napisał(a):Hannah Montana napisał(a): był ktoś na wycieczce w lutym w CRO?
Był taki jeden szofer od takiej baby co jom moja zno.
Padoł tak o tym kursie swoim TIRem.
"Jada jada. Dojechołech. Wyciepuja towar z wozu rychło, patrza- mom czas. Ida nad te pikne morze. Ida ida a tu naroz: dup! Pogoda sie sfajczyła, jak pizło pieronami i lunyło deszczym to żech wioł do wozu ile szło!
Patrza- pogoda do rzyci. W kuńcu padołech se- pieprza to- jada do dom. U mie przynojmij zima wyglondo jak zima."
Fatamorgana napisał(a):Ja, ino słuchej kamrat- mie chodzi o takie normalne plaże a nie te Twoje plażyczki...
To ni ma pierdu pierdu- to je prowda!
anakin napisał(a):Fatamorgana napisał(a):BeJur napisał(a):Fata!!! Byłeś??? Widziałeś???
No ja- byłech i widziołech- byłech tam a widziołech u Wos....
Cyli,tak po prowdzie to w rzyciś był i gówno widzioł.
maslinka napisał(a):Witaj, Tony Montana!
Dzięki za miłe słowa
Żeby nie było tylko o Pagu, napiszę parę słów o mojej ulubionej wyspie, czyli o Hvarze
Hvar to zupełnie inna bajka niż Pag. Zielona, trochę dzika i kłująca (mnóstwo makii - małych, kłujących krzaczków), trochę swojska, a trochę snobistyczna (zależy, o jakiej części rozmawiamy).
Rozmarzyłam się i chyba trochę mnie poniosło...
O wybór miejscowości do stacjonowania lepiej mnie nie pytaj, bo nie jestem obiektywna i zawsze odpowiem: Jelsa
Jeśli jeszcze nie czytałeś, to zajrzyj do mojej relacji o Hvarze - Szutrowym szlakiem przez wyspy. Pisałam tam sporo o różnych plażach i docieraniu do nich.
Pozdrawiam serdecznie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne