maslinka napisał(a):Leszek Skupin wymyślił kiedyś konkurs fotograficzny, którego tematem miała być latarnia morska w Sućuraju. Zostało ustalone, że konkurs odbędzie się po wakacjach
maslinka napisał(a):Auto jest dla nas na wakacjach jak szafa
maslinka napisał(a): Miejsce bardzo nam się podoba: teren całkowicie zacieniony, blisko morza (co o dziwo niedługo okaże się sporym minusem; ale o tym później)
JoannaG napisał(a):Chyba już nie doczekam następnego odcinka
Ale na pewno nadrobię zaległosci po powrocie, bo dziś w nocy wyruszamy na nasze wakacje
kulka53 napisał(a):maslinka napisał(a):Leszek Skupin wymyślił kiedyś konkurs fotograficzny, którego tematem miała być latarnia morska w Sućuraju. Zostało ustalone, że konkurs odbędzie się po wakacjach
Pamiętam to , trzeba go będzie przycisnąć o organizację tego konkursu
Buber napisał(a):Piękna relacja .
Widzę, że odwiedziłaś te same miejsca co i ja w b.r. - i Makarską i Mostar i... Kotisinę oraz wiele innych.
Dołączam się do czytelni i czekam na C.D.
Pozdravki
kasia34 napisał(a):Piękne zdjęcia! Czekałam na Mostar, muszę go zobaczyć...kiedyś .
Janusz Bajcer napisał(a):maslinka napisał(a): Miejsce bardzo nam się podoba: teren całkowicie zacieniony, blisko morza (co o dziwo niedługo okaże się sporym minusem; ale o tym później)
Znam ten minus .. i dlatego nigdy później nie stawiałem namiotu nad samym morzem....ale nie uprzedzajmy wypadków
Adam.B napisał(a):nic dodać nie ując icon_smile.gif , śliczny Mostar icon_smile.gif , urocza Maslinka :* icon_redface.gif , śliczny odcinek icon_smile.gif , czekam na c.d icon_smile.gif , zapraszam do mnie również icon_smile.gif , jak znajdziesz chwilkę icon_smile.gif Pozdrawiam serdecznie Adam icon_smile.gif
Roksa_ napisał(a):No to jesteśmy na Hvarze. Moje wspomnienia z tegorocznego pobytu na wyspie są wciąż świeże, ale będę tu zaglądać, bo aż się tak ciepło na sercu robi, przy oglądaniu tych krajobrazów
Powrót do Nasze relacje z podróży