napisał(a) Roxi » 13.04.2012 08:27
tadeusz2 napisał(a):Jak zwykle połknąłem ciurkiem Twoją relację. Poruszasz takie struny, że nie można się oderwać od przewracania strony za stroną. Ledwie ochłonąłem po narciarskich wyczynach a tu taka bomba. Nie miałem okazji wcześniej pozachwycać się przepięknymi zdjęciami od Hańczy poczynając po podlodowe widoki. Wspaniała przygoda i mogę tylko achy i ochy tu wylać.
Dzięki za miłe słowa
Aż się cieplej na sercu robi, jak się komuś spodoba, to co napiszę, pokażę...
Przygotowuję się teraz do nurkowego wyjazdu na Istrię, mało jest o nurkowych chorwackich klimatach na forum i informacji muszę szukać po innych stronkach... dlatego na pewno opiszę i pokażę co i jak, może się komuś przyda
tadeusz2 napisał(a):Próbowałem kiedyś nurkownia w Chorwacji. Pochwalę się, że mam za sobą przeszło trzy minutowe zejście na jakieś metr pięćdziesiąt. Nie dziwię się, że tak ciągnie cię do wody. Moje trzy minuty do dzisiaj rozpamiętuję. To jest niesamowite uczucie móc oddychać pod wodą jak ryba.
No to pierwsze kroki masz już za sobą, teraz tylko trzeba pójść dalej
Ja pierwszy oddech pod wodą wzięłam na basenie. Usiadłam na dnie i tsssssss.... i byłam stracona.
tadeusz2 napisał(a):Gratuluję i życzę kolejnych sukcesów.
Dzięki
weldon napisał(a):Czy to jest typowy, letni, strój nurka?
Coś czuje, że pozostanę fanem twojego nurkowania, Roxi i będę ci duuużo wierniej towarzyszył przez cały czas
Z napisał(a):Do półtorej metra nie trzeba
Do półtorej metra w piance, w tak ciepłej wodzie można zawału z ciepła dostać... więc strój jak najbardziej prawidłowy
Serdecznie pozdrawiam.