Kasia_1982 napisał(a):Witajcie kochani,dziekuje za tyle miłych słów i cieszę sie,ze tylu osobom podoba sie Pimm!To naprawdę wspaniale miejsce i zazdroszczę tym,którzy jadą tam w tym roku...Jeśli chodzi o dalsza cześć relacji musicie poczekać do jutra,mam nadzieje,ze wytrzymacie
sajmonpk napisał(a):Witam wszystkich, przede wszystkim właścicielkę tematu i pozdrawiam z willi PIMM.
PS.Zjazd do willi zajefajny.
karolcia1 napisał(a):sajmonpk napisał(a):Witam wszystkich, przede wszystkim właścicielkę tematu i pozdrawiam z willi PIMM.
PS.Zjazd do willi zajefajny.
Witam Sajmon.A jakie są ceny w pimm za apartament 2+1 albo 2+2?Czy we wrześniu taniej? będziemy od 1września i tak mi się spodobała pimm że się chyba skusimy(chyba bo wyjadz w ciemno,jak będą mieli wolny a
p)pozdrv.
karolcia1 napisał(a):Kasia_1982 napisał(a):Witajcie kochani,dziekuje za tyle miłych słów i cieszę sie,ze tylu osobom podoba sie Pimm!To naprawdę wspaniale miejsce i zazdroszczę tym,którzy jadą tam w tym roku...Jeśli chodzi o dalsza cześć relacji musicie poczekać do jutra,mam nadzieje,ze wytrzymacie
Witam!Wspaniale czyta się wasze relacje.W tym roku wyruszamy do chorwacji ,będzie to dziewicza podróż.Jedziemy w ciemno i zajedziemy do Marusici.Może znajdziemy coś wolnego.Startujemy 31.08.Zdam relację po powrocie.Pozdrawiam