Niestety, nie zapytam bo już w domu siedzim. Wiem tylko, że kumplowi w terminie sierpniowym zaśpiewali 85E za apartament 5 osobowy i 65 za 4 osobowy. Na blogu moim w relacji z zeszłego roku (pod koniec podlinkowałem ) http://bodziochmarek.blogspot.com/2008_ ... chive.htmlMonte Christo napisał(a):Marku a gdzie mieszkacie ? w ktorym rejonie Podgory, moze bys wrzucil jakies foty kwatery. Jade na przelomie sierpnia/wrzesnia i tak sie zastanawiam zeby cos zarezerwowac. Jakbys mogl to spytaj wlascicieli czy maja od 21.XIII wolne dla 6 osob.
montują własnie klime, jest czysto aczkolwiek nie super-nowocześnie, z zewnątrz budynek nie zachęca, ale jest ogródek i niemały grill z zapasem drew oliwnych, pomarańczowych i innych, po poproszeniu o szifra masz również internet. Jest TV SAT i mili gospodarze. Spilismy im 5 butelek róznego rodzaju mocnych napitków. Gdy ci się cos stanie dostaniesz od włascicielki, poetki ziółka które na pewno pomogą. Miałem jakies uczulenie na kombinacje słońca i soli i od południa pieczenie oczu jak po myde i gdy wieczorem zobaczyła, że oczy mam jak burak, zapodała ziółka do płukania i po godzinie mogliśmy juz pić i co najważniejsze widzieć co pić..