Aga_Sebastian napisał(a):Znalezlismy hotel i apartamenty Medena, ale nie wiemy czy warto tam jechac,
Aga_Sebastian napisał(a):Dziekujemy bardzo, wyglada na to że bedziemy szukac dalej...
Aga_Sebastian napisał(a):Dziekujemy bardzo, wyglada na to że bedziemy szukac dalej...
Łukasz Darowski napisał(a):Plaza w okolicy hotelu nie jest zbyt ciekawa,jednak i na to znalezlismy rozwiazanie.Gdzies kolo 10-11 z portu w Trogirze wyplywal statek na Drvenik Velki i Drvenik Maly.Tam jest juz zupelna cisza i spokoj ( cena biletów bardzo atrakcyjna ).
Aga_Sebastian napisał(a):Mamy w takim razie inne pytanko, juz zdąrzylismy się przekonać że na pewno nie jedziemy do hotelu tylko szukamy kwater no i zabieramy własne jedzonko , tylko teraz zastanawiamy się czy warto szukac kwater w samym Trogirze czy moze gdzies w poblizu?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Trogir to tylko na wycieczkę; z całą pewnością nie nadaje się na miejsce wakacyjnego zakwaterowania. Szczerze mówiąc w pobliżu (promień 20 km) też bym nie szukała, zwłaszcza na lądzie.
Moim zdaniem z daleka należy omijać Kaštelanski zaljev (Trogirski też). Jeśli planujecie zostać na lądzie, to fragment wybrzeża mniej więcej od Rogoznicy do Omiša najlepiej skreślić (kawałek przed Rogoznicą już jest fajnie np.okolice wiochy Ražanj).
Jeśli Čiovo, to tylko południowy brzeg (w stronę otwartego morza i Šolty)
Pozdrawiam
paulina_1492 napisał(a):Wybieram się na wypoczynek do Hotelu Medena. Chcialbym się dowiedzieć czy w pokojach znajdują się ręczniki, szklanki i czajnik elektryczny? Czy na plaży przy hotelu konieczne są materace, czy ręczniki plażowe wystarczą? Jest to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji, a słyszałam, że plaże bywają kamieniste.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Karol099 napisał(a):tyle razy byłem w Chorwacji i nigdy nie było w żadnym apartamencie czajnika elektrycznego w pełni wyposażone kuchnie, nawet mikrofalówki były czy kostkarki do lodu ale czajnika nigdy
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje