yacek63 napisał(a):Witam . Byłem w sierpniu w Omisu i Makarskiej, kiedy przypływały Fish picniki. Na statkach mnóstwo ludzi, że nie ma gdzie wcisnąć palca, praktycznie jeden na drugim i głośna muzyka, itp. Od razu odechciało mi się tej przyjemności. Może ktoś wypływał na fish picnic w bardziej kamaralnej atmosferze i w jakieś fajne miejsca a nie na Bol, gdzie są tłumy ludzi??? Piszceoe tu co wiecie na ten temat.
witam bylam w tym roku na piknkiku, plynelismy statkiem voga nie bylo na nim az tak duzych tlumow,wyplywa z makarskiej,ale jak dla mnie trasa swietna-Jelsa,Brać:) nie podobalo mi sie to ze do jedzenia byly makrele smazone:( liczylam na inna rybke, Lubin lub cos innego:( a co do muzyki, to nie wiem jak na innych statkach,ale na tym muzyke puszczona dopiero jak doplywalismy do makarskiej jest to robione specjalnie wedlug mnie zeby wczasowicze zwracali uwage na statek,to taka mala dygresja:) jak dla mnie rejs udany,bylo super,ale najlepsze winko podawane do rybi aha i z tego co sie dowiedzialam od naszego gospodarza najkepszy statek to MAKARSKI JADRAN