Jasne że wyszła i tak jakoś całkiem nieźle . Będę czekać na kolejną okazję, która Ci umożliwi pisanie nowych wspomnień.
Dziękuję za mile spędzone chwile
Roksa_ napisał(a):Mam nadzieję, że jakoś takoś mi ta relacja wyszła i że nie była to moja ostatnia pisanina o tym jak spędziliśmy Cro wakacje
dangol napisał(a):Jasne że wyszła i tak jakoś całkiem nieźle . Będę czekać na kolejną okazję, która Ci umożliwi pisanie nowych wspomnień.
Dziękuję za mile spędzone chwile
anusz Bajcer napisał(a):W nagrodę za relację piosenka :D
piotrf napisał(a):Dziękujemy za fajną relację
Roksa_ napisał(a):
Chciałam podziękować tym którzy tutaj zaglądali i motywowali do pisania.
Mam nadzieję, że jakoś takoś mi ta relacja wyszła i że nie była to moja ostatnia pisanina o tym jak spędziliśmy Cro wakacje
JacYamaha napisał(a):Roksa_ napisał(a):
Widać na twarzy i skórze, że wakacje się udały.
SVIBANJ napisał(a):Kiedy porówna się to zdjęcie z tym pierwszym zrobionym przy "prawie" zapakowanym samochodzie to ubaw jest naprawdę po pachy.
Na tym pierwszym, przedwyjazdowym taka bledziutka była bidulka...
dagniesza napisał(a): Poszukuję informacji o campach w pobliżu Jelsy. Wiele jest o Grebisce mało o dwóch pozostałych. Ciekaw jestem prawdziwych informacji o plażach na tych campach. Jeżeli ktoś ma wiedzę na ten temat to proszę o info.
pozdrav
dagiesza
dagiesza napisał(a)::?: Poszukuję informacji o campach w pobliżu Jelsy. Wiele jest o Grebisce mało o dwóch pozostałych. Ciekaw jestem prawdziwych informacji o plażach na tych campach. Jeżeli ktoś ma wiedzę na ten temat to proszę o info.
pozdrav
dagiesza