... nasi drogowcy dbają byśmy nie byli w szoku jadąc zimą w Dolomity .
Te drogi wyglądają lepiej niż obecnie nasze !!! (Pólnocna Wielkopolska)
..a ,że grożnie to fakt...
Pozdrawiam
plavac napisał(a):Masyw Selli jest niesamowity, wydaje się być monolitem, a ma tyle różnorodnych "twarzy".
plavac napisał(a):Ale po ostatnim pobycie pod Sasso Lungo i Sasso Piato - jestem trafiony na ich punkcie. To nic że tylko jedna ferrata na Sassopiato. Ale jest coś w tym łańcuszku gór, co działa jak magnes. Są piękne
Interseal napisał(a):Hmmm... nie wiem Wojtek, gdzie wyskoczyłeś, ale z tego co widzę to na Południu dziś mamy jeden z zimniejszych dni.
Tendencja jednak jest od tygodnia taka - czym wyżej tym cieplej - Skoczów -22 stopnie, Wisła-Kubalonka - 14 stopni...
mariusz-w napisał(a):... mam nadzieje ,że ... nie zapomniałeś aparatu
Interseal napisał(a):Wracając do tematu - mosteczek super, szczególnie te deski na podeście.
"Stalka" do asekruracji pociągnięta w sposób ciągły poprzez mostek też daje do myślenia. Dla mnie dobry moment by dostać ... rozstrojenia w dolnym układzie pokarmowym...
Franz napisał(a):
A konkretnie to: Rajcza - Boracza - Lipowska - Pawlusia - (na łeb na szyję) - Żabnica Skałka.
Franz napisał(a):Mostek - cud techniki. Jak sobie pomyślę o tych z późniejszych wypraw - zwłaszcza austriackich - gdzie masz tylko linę pod stopami...
plavac napisał(a):Szacun , Wojtek !
Mimo wszystko trzeba mieć samozaparcie.
Interseal napisał(a):Ha! Tego właśnie nie udało mi się "zrobić" w ubiegłym roku, choć plany były. Raz, że zdrowie nie dopisało, dwa - jak sam wspominałeś, widny dzień na to za krótki...
Interseal napisał(a):Mam nadzieję, że wkleisz parę fotek w odpowiednie miejsce.
Interseal napisał(a):Na łeb na szyję?