napisał(a) annauvb » 05.06.2014 18:14
Do jago:
Chciałam zauważyć, że Chorwacja to nie tylko morze, plaże, łodzie, nurkowanie, piwko i balangi. To również architektura. Doskonale zachowana historia Chorwacji i Europy. Co w tym złego, że umieszczam zdjęcia architektury, czasem w detalach? Z chęcią zrobiłabym zdjęcia każdego najmniejszego zakątka, ale te dwa tygodnie przeznaczone na wakacje to za mało. Wiem, że moje zdjęcia nie są doskonałe. Tyle, że ten wątek to Chorwacja w naszym obiektywie, zdjęcia amatorskie, typowo turystyczne. Jeśli Cię to razi, zapraszam na inne wątki.
Hmmm, moje zdjęcia do albumu rodzinnego? owszem, to jest album również i rodzinny, jak większość innych tutaj. Z tą jedną różnicą, że my bez dzieci, a inne relacje są ich pełne (czyżbyś tego nie zauważył?) Naturalne jest, że wakacje spędza się rodzinnie lub z przyjaciółmi, to dlaczego nie można tego udokumentować na zdjęciach?
A może zazdrościsz takich cudownych wakacji? Nie musisz. Bierz rodzinę, przyjaciół, nawet chomika i wyruszaj do Cro. Przygoda czeka. I ja czekam na Twoje zdjęcia.
Do Sara 76:
Dziękuję za miłe słowa.
Do Cro jeździmy co roku, natomiast ostatnio nie udzielałam się na forum. Nie umieszczałam zdjęć, ponieważ było ich mniej i z tych samych miejsc (głównie Trogir i Split). Nie chciałam dublować wątków/postów. Ale sprawdzę swoje archiwum i może znajdę kilka zdjęć, która nadadzą się do przesłania.
W tym roku we wrześniu będziemy na Hvarze, więc powinnam mieć masą nowych zdjęć. Mam nadzieję umieścić je na forum po powrocie.
Pozdrawiam forumowiczów.