Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campingi na Krk

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yeti33
Odkrywca
Campingi na Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 27.04.2009 11:45

Przeszukałam forum w sprawie malych campingow na Krk. Znalazłam tylko info o Zablace i Bunkuluka. Mam pytanie do forumowiczow , którzy byli na Krk szczegolnie w rejonie Baski: Czy sa ta jakies mniejsze i tansze campy .Jezeli ktos wie ro prosze o informacje , poniewaz w internecie nic o takich mniejszych polach nie pisze.
Jednoczesnie proszę o odpowiedz , czy można wwopzic żywnosc z Polski, bo wiem ,że w ubieglym roku chcieli wprowadzić jakis zakaz.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.04.2009 12:05

Tu o żywności: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=19276
A tu campy: klik
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 27.04.2009 12:15

W Basce wzdłuż plaży ciągną się campingi nawet obok Zablace też są zawsze się znajdzie miejsce niestety nie ma stron internetowych wszystkie są podobne brak zadrzewienia sanitariaty różnej klasy niektóre płatne przy korzystaniu z kąpieli :cry:
Na miejscu przy wjeździe do Baśki jest parking możesz się zatrzymać i poszukać miejsca które ci pasuje :lol:
Niestety Baska jest bardzo zaludniona i nie spotkałam campingu na uboczu zdala od zgiełku upycz
w sezonie upychają na maxa :cry:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 27.04.2009 12:20

Bunculuka to camp naturystyczny ...
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 28.04.2009 09:58

Dzieki wszystkim za podpowiedz. Jednak i male campy tez mozna spotkac na Krk.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 29.04.2009 08:20

Być może w Basce takowe są ale jednak skoro chcesz jechać na Krk to polecam lekturę forum bo sporo tego było i ciężko wszystko ponownie opisać. Na szybko znalazłam takie linki:
forum/viewtopic.php?t=11920&postdays=0&postorder=asc&start=0
forum/viewtopic.php?t=18009&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ja spędziłam kilka dni na kempingu Skrila w rejonie Starej Baśki. Szczerze mówiąc nie byłam zachwycona kempingami na Krk'u. Skrila jest świetnie położona ale w mojej ocenie jest to nieco zaniedbane miejsce - panuje ogólny nieporządek. A szkoda bo miejsce piękne i godne polecenia. Sanitariaty czyste, kemping podzielony jest na trzy części: w jednej znajdują się przyczepy postawione na stałe (tworzą swego rodzaju miasteczko), druga to część dla namiotów (chyba najładniejsza część kempingu, zacieniona, moim zdaniem nie da się przejechać z przyczepą czy tez pokonac wjazd do tej cześci kempingu kamperem) i trzecia to miejsce dla kamperów i przyczep i jest to część moim zdaniem najmniej atrakcyjna bo niezacieniona i mocno zaniedbana ( dużo śmieci :( ).

Jeśli masz jakieś pytania to chętnie pomogę :) Zerknij sobie na te linki może coś pomogą lub na te podane wyżej :D
Pozdrawiam.

Powrót do Kempingi

Campingi na Krk
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone