Relacja REWELACJA
Dopiero teraz odkryłem i już nie odpuszczę.
Pozdrowienia
maslinka napisał(a):Buberku, wstyd mi, że teraz dopiero dotarłam...
Piszesz fantastycznie! ...
Interseal napisał(a): Ha! Ha! Ha! Śmiało mogłeś tam śmignąć, a nie rozpamiętywać Interseala, który z wyjścia na przydrożny kamień potrafi zrobić na forum ekspedycję na Mount Blanc
MWN napisał(a):Wychodzi na to, że byliśmy w tym samym czasie w Tucepi, tyle że apartmanach obok hotelu.
Buber napisał(a): Okazuje się, że starsze panie (tylko takie mnie lubią) przyjechały do Tucepi, akurat ... z wyspy Wight.
Piszczą jak nastolatki
Buber napisał(a):Parkujemy jak zwykle, tam gdzie nikt nie parkuje, czyli za mostem na Cetinie, po prawej.
Stawki nie pamiętam, ale jest mniejsza niż życie i parkowanie na Makarskiej Riwierze (o zdzierstwie w Bolu wspomnę później)
Buber napisał(a):Zaraz za placykiem po prawej włazimy do typowego sklepiku z pamiątkami ...
Buber napisał(a):... ja Cię zawsze za "kierowcę" miałem
Buber napisał(a):Widzicie?
Buber napisał(a): Cały dzień człowiek paraduje w koszulce z orzełkiem ...
Buber napisał(a):Więc wciskam historyczną story o tym, że w tamtejszych stoczniach, przed II wojną światową, były budowane niszczyciele dla polskiej marynarki. Jeden z nich (niejaki Lighting) stoi do dzisiaj w Gdyni jako muzeum.
Buber napisał(a):napisałem o Tobie, bo zapamiętałem z cropli Twoje zdjęcie z dzieciakiem na plecach jak tam wchodzisz. Chciałem linka wkleić, ale za Chiny Ludowe wybacz, nie mogłem drugi raz znaleźć tego postu.
Buber napisał(a): Gdy jechaliśmy w tym roku wzdłuż Neretwy Marcin wymyślił, że fajnie byłoby pojechać pociągiem z Ploca, przez Mostar do Sarajewa.
OJ - kusi mnie to bardzo .
Popiel napisał(a):Taka bitwa jest u nas na Targówku u rzeźnika, jak rzucą balerony, tylko że bab jest więcej".
Ula napisał(a): A co zrobić jak to jeszcze źle słyszy (albo słyszy to, co chce)?
Powrót do Nasze relacje z podróży