Mam nadzieję, że coś doradzicie. Pozdrawiam!
.png)
.png)
.png)
inkam1 napisał(a):Zanim Szanowni Koledzy i Koleżanki z forum zaczną na mnie krzyczeć żeby szukać przez FAQ, bo temat już był, to proszę przeczytać uważnie i zauważyć, że moja prośba jest jednak mało typowa.
.png)
inkam1 napisał(a):Może być daleko od plaży np. 500 m, widok z okno obojętny
.png)
inkam1 napisał(a):Zanim Szanowni Koledzy i Koleżanki z forum zaczną na mnie krzyczeć żeby szukać przez FAQ, bo temat już był......koszt nie przekroczy 50 euro za dzień - region obojętny.....
.png)
dorasoft napisał(a):Wszedłem w pierwszy lepszy link jaki mam zapisany.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
może się przyda
.png)
inkam1 napisał(a): i spadły dochody /kryzys/ a serce do CRO się wyrywa, więc szukamy taniego apartamentu/pokoju, a wymagania mamy małe.
.png)
.png)
inkam1 napisał(a):Wiedziałam, że można na Was cromaniaków liczyć. Gdyby ktoś chciał się jeszcze podzielić podzielić namiarami na apartamenty to podaję mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Termin wyjazdu w granicach 26.06 do 10.07.
Pozdrawiam i serdecznie dziękuję
ines napisał(a):inkam1 napisał(a):Wiedziałam, że można na Was cromaniaków liczyć. Gdyby ktoś chciał się jeszcze podzielić podzielić namiarami na apartamenty to podaję mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Termin wyjazdu w granicach 26.06 do 10.07.
Pozdrawiam i serdecznie dziękuję
Poszło
W tym czasie to spokojnie coś znajdziesz..
Najłatwiej by było coś znaleźć na miejscu, jadąc w ciemno..wtedy ustalasz na miejscu i negocujesz cenę..oj wtedy to spokojnie 10E za osobę, w dobrym apartamencie, z widokiem na morze i blisko plaży
We wrześniu zawsze nam się tak udaje więc w czerwcu tez powinno być łatwo
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje