Witam Wszystkich Forumowiczów!!!
Już w zeszłym roku wasza pomoc okazała się owocna w planowaniu (pierwszego) urlopu w Chorwacji.
Tydzień spędziliśmy na wyspie Ciovo, Okrug Gornji w bardzo zadbanym apartamencie Nadalina.
Apartament posiadał sypialnię i pokój dzienny(sofa) z aneksem kuchennym+ piękny widok na zatokę.
Cena za dobę za apartament 35 EURO.Nie wiem czy tak dobrze trafiliśmy w tamtym roku, ale w tym nie możemy nic podobnego za taką cena znaleźć!!!Zwarzywszy na kurs EURO w tym sezonie za ten sam apartament musielibyśmy zapłacić ok. 350 zł więcej za tydzień.Jest to do zniesienia, ale nie chcemy jechać w to samo miejsce, bo trzeba trochę więcej zobaczyć w tym krajuW tym roku jedziemy z dzieckiem 2,5 roku, więc najlepsza byłaby osobna sypialnia.
Mam prośbę o jakieś namiary na tanie (do 40euro) kwatery, apartamenty przy morzu w rejonie północnej lub częściowo środkowej Dalmacji.
Jadąc autokarem na Ciovo w wzdłuż wybrzeża widziałem setki willi i na pewno tylko mała część z nich ma swoje oferty w necie lub i tak ciężko je znaleźć.
Jedziemy 2+1 autem najlepiej w sierpniu.
Pozdrawiamy.