Mosqito napisał(a):el_guapo napisał(a):A ja myślałem, że tylko Farncuzy potrafią robić schowki w vanach, a tu proszę - naziści też , choć nie wszyscy , bo Opel nie opanował tej sztuki ani w Zafirze ani w AstrzeIII.
Dla Ciebie Niemcy to naziści ???? To miało być smieszne ? To jest żałosne.
Sorry kolego fidosanok za OT ale szlag mnie trafia jak widzę takie polactwo
fidosanok napisał(a):Melka napisał(a):Ja się również melduję i spadam czytać od początku
Witaj Melka Rozgość się Ale się rozmijamy. Odpisałem Ci w mojej poprzedniej relacji o co chodzi...
Melka napisał(a):fidosanok napisał(a):Melka napisał(a):Ja się również melduję i spadam czytać od początku
Witaj Melka Rozgość się Ale się rozmijamy. Odpisałem Ci w mojej poprzedniej relacji o co chodzi...
no wariata z siebie zrobiłam ale mniejsza z Tym.
P.s Ale Filipek wyrósł
Mosqito napisał(a):EOT. Szkoda prądu
Jeżeli dziś jest sobota, to jesteśmy w Pradze - pierwszy dzień zwiedzania stolicy knedlików
el_guapo napisał(a):.....gardłujesz i silisz się na elokwencję, choć już na początku przykleiłeś sobie łatkę pieniacza.....
.....jak nastolatka na pierwszego pryszcza........
........ braki w słowniku ("polactwo") dostatecznie wyraźnie pokazały z pod jakiego kamienia wylazłeś.....
Chcesz podyskutować - załóż wątek na HP i daj znać, bo nie zamierzam - w przeciwieństwie do ciebie - zaśmiecać komuś relacji, tylko po to żeby zostać zauważonym i pozować na ostatniego sprawiedliwego.
Mosqito napisał(a):
Zbyt dużo słomy Ci z butów wyłazi, żebyś mógł na to liczyć.
Nie jesteś dla mnie partnerem w dyskusji.
Etymologicznie poprawne jest z pod i taka pisownia obowiązywała dawniej. Zgodnie z nowszą ortografią piszemy spod - podobnie jak sprzed (dawniej z przed), z poza, z ponad, z pomiędzy).*
Powrót do Nasze relacje z podróży