andrzej.k napisał(a):fidosanok napisał(a): Powiedziała, że nie chce jechać autem wypchanym pod dach, a roleta ma być zasłonięta... cóż za życzenia...
i ma w zupelnosci racje
calkowity inny komfort jazdy , zwlaszcza w tak dluga ture. nawet na cpn-ie lepiej otworzyc kufer ja nic nie wystaje
el_guapo napisał(a):A ja myślałem, że tylko Farncuzy potrafią robić schowki w vanach, a tu proszę - naziści też , choć nie wszyscy , bo Opel nie opanował tej sztuki ani w Zafirze ani w AstrzeIII.
a to ja napisał(a):Jejku
Szafa to, czy samochód - bo szuflad więcej, niż w "mojej czterodrzwiowej"
Crayfish napisał(a):... jak przemytnicy ...
Roxi napisał(a):A ile kg ziemniaków można by upchnąć i wziąć ze sobą
Iwona Szu napisał(a):No, fura błyszczy...
Aguha napisał(a):To się nazywa dokumentacja fotograficzna!!!
Marek73 napisał(a):FUX napisał(a):Ale o co się rozchodzi, jak to Dyzma mawiał, z tą reklamą Harnasia i Szmelcwagena?
To taka nowa - forumowa - świecka tradycja. Bez prezentacji swojego auta relację uważa się za niepełną
fidosanok napisał(a):
Poważnie? A wiesz, że nawet nie wiedziałem że w Zafirze nie ma tylu schowków? Wcześniej miałem dwa kombiaki i obydwa ople. Zamieniłem na m.vana jak przestałem się mieścić z bagażami... Nie szukałem konkretnej marki, a tylko zadbanego samochodu. Jedną Zafirę też miałem na oku. Cieszę się, że trafiłem na obecny samochód, bo tu naprawdę można się zapakować na wakacje. Poza tym fajnie mi się nim jeździ
fidosanok napisał(a):Gdybyście czytali, a nie tylko "przelatywali" relację wiedzielibyście czego się można spodziewać po niej i nie tracilibyście czasu na jej czytanie. Złośliwości są niepotrzebne.
.
Aldonka napisał(a):Wow, to się napracowałeś pucując, z żona upychając w te schowki. Nie wiedziałam, że w aucie może ich tyle być
renatalato napisał(a):Autko picuś-glancuś - a długo było takie czyściutkie
renatalato napisał(a):Schowki faja sprawa, ja tyle nie mam, a przydałoby się, oj przydało
renatalato napisał(a):pozdrawiam
_Paula025_ napisał(a):Również przyłączam się do czytanie tej relacji z uwagi na fakt że po 1. niebawem zmierzać będziemy w okolice Zivogosce a po 2 też mamy Tourana ale nie sądziłam że można tak go spakować precyzyjnie podziwiam naprawdę:-) Czekamy na ciąg dalszy..
Monte Christo napisał(a):Dzentelmensko - przemytnicze auto .
Kłaniam się nisko, zasiadam w ostanim rzedzie.
el_guapo napisał(a):A ja myślałem, że tylko Farncuzy potrafią robić schowki w vanach, a tu proszę - naziści też , choć nie wszyscy , bo Opel nie opanował tej sztuki ani w Zafirze ani w AstrzeIII.
Powrót do Nasze relacje z podróży