Melka napisał(a):P.s Swoją drogą ta muza przypomina mi "Włoskie klimaty" Fido powiedz ile Wam zajęło dojechanie do celu,bo ja wciąż rozmyślam między Baśka na Krk,a innym miejscem na które można dotrzeć lądem no i czekam na dalszą część bo być może mnie przekona.
P.s 2 Nie chce mi się wertować całego forum nt. miejscowości w której byłeś opisz mi po krótce jakie to rejony,bądź tak dobry
CinnamonGirl napisał(a):Ja nawet nie wiedziałam że takie problemy z CB. Może dzieki ten naszej błogiej nieświadomości 2 lata teku przejechaliśmy z radiem i teraz w tym roku w 2 auta też ... ale dobrze wiedzieć.
el_guapo napisał(a):"Końkretnie" posunąłeś relacje do przodu.
Sam nie wiem, czy się cieszyć czy martwić - bo droga jest częścią wakacji i za każdym razem w relacjach wygląda inaczej, niż po 100kroć obfotografowane miasteczka.
dzięki za potiwerdzenie tego właśnie oczekuję od tej mieścinkifidosanok napisał(a):Cóż mogę powiedzieć o regionie... W Żivo znaleźliśmy to czego szukaliśmy. Spokój, brak tłumów ludzi i super kwaterę. JEst gdzie pojechać jeśli traktujesz miejscowość jako bazę wypadową.
Iwona Szu napisał(a):Fido, wielka, wielka prośba. Czy mógłbys mi podać trasę jaką jechaliście (nazwy miast, na co się kierować? żeby bardzo nie pobądzić, gdzie warto zatankować, kupic winietki a gdzie zjeść). Jedziemy z Dębicy do Żivogosce Porat więc droga taka sama. Wyjazd juz niedługo a trasa nie zaplanowana. Jeśli będziesz tak dobry i pomożesz, to proszę mój adres, żeby nie zaśmiecać wątku: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Oczywiście relację czytam, czytam i proszę o jeszcze.
Dzięki wielkie
Iwona Szu napisał(a):Fido, wielka, wielka prośba. Czy mógłbys mi podać trasę jaką jechaliście (nazwy miast, na co się kierować? żeby bardzo nie pobądzić, gdzie warto zatankować, kupic winietki a gdzie zjeść). Jedziemy z Dębicy do Żivogosce Porat więc droga taka sama. Wyjazd juz niedługo a trasa nie zaplanowana. Jeśli będziesz tak dobry i pomożesz, to proszę mój adres, żeby nie zaśmiecać wątku: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Oczywiście relację czytam, czytam i proszę o jeszcze.
Dzięki wielkie
Powrót do Nasze relacje z podróży