aniap2020 napisał(a):W tym roku wybieram się do Chorwacji i nie wiem z którego biura skorzystać bo to jest nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji i chcemy na początek zwiedzanie+wypoczynek.
aniap2020 napisał(a):Jakie biura polecacie a jakie odradzacie.
aniap2020 napisał(a):W tym roku wybieram się do Chorwacji i nie wiem z którego biura skorzystać bo to jest nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji i chcemy na początek zwiedzanie+wypoczynek. Jakie biura polecacie a jakie odradzacie. Jak na razie najlepsza ofertę ma Gandalf Travel ale też widziałam dużo negatywnych opinii. Proszę o pomoc, będe bardzo wdzięczna
kammaj napisał(a):Witam. Ja jadąc pierwszy raz do Chorwacji wybrałem Oskara z Poznania, ale mają też oddział we Wrocławiu. Bardzo przyjemna obsługa, super rezydent. Organizowali dużo wycieczek fakultatywnych. Stacjonowaliśmy w Makarskiej, zwiedziliśmy Dubrovnik, Plitvice, Hvar i Brać, były też wycieczki do Mostaru, Medugorje, na wodospady Krka, rafting. Widziałem na ich stronie www.oskar.com.pl że mają na ten rok przygotowaną ofertę w Chorwacji pod nazwą "Zwiedzanie i wypoczynek". Generalnie polecam. pozdr
aniap2020 napisał(a):A co myślicie o Gandalf Travel,
jorgus111 napisał(a):aniap2020 napisał(a): Znajomi wolą ciepłe kraje
Znaczy , że Chorwacja to zimny kraj