rosiczka1977 napisał(a):Tomy, teraz bez żartów - podaj namiar na kwatere:) i to biegusiem:D hehehe
magodr napisał(a):Paula, czy ja dobrze pamiętam, że jechałaś do apartamentów Cakelic? Chyba, że coś zmieniłaś w ostatniej chwili. Jeżeli jednak dobrze trafiłam to mam pytanie, w którym apartamencie jesteś? Ja mam rezerwację na A12 i zastanawiam się czy to też od ulicy? Jeżeli tak to mam problem z synkiem, który niestety jest zwolennikiem zupełnej ciszy nocnej. A czy okolica rzeczywiście taka "opuszczona", jak ktoś kiedyś tu pisał?
Pozdrawiam, Magda
magodr napisał(a):Paula, czy ja dobrze pamiętam, że jechałaś do apartamentów Cakelic? Chyba, że coś zmieniłaś w ostatniej chwili. Jeżeli jednak dobrze trafiłam to mam pytanie, w którym apartamencie jesteś? Ja mam rezerwację na A12 i zastanawiam się czy to też od ulicy? Jeżeli tak to mam problem z synkiem, który niestety jest zwolennikiem zupełnej ciszy nocnej. A czy okolica rzeczywiście taka "opuszczona", jak ktoś kiedyś tu pisał?
Pozdrawiam, Magda
Amar napisał(a):witajcie, jak widzę z niektórymi z Was spotkam się u Cakelić-ów na początku września...
Pytanie do Pauli - jak daleko jest stamtąd do przystanku autobusowego?
Lecę z Krakowa 2 września, będę tam wieczorem i chciałbym skorzystać z autobusu z lotniska...
Pozdrawiam, Pawel
Paula81 napisał(a):Amar napisał(a):witajcie, jak widzę z niektórymi z Was spotkam się u Cakelić-ów na początku września...
Pytanie do Pauli - jak daleko jest stamtąd do przystanku autobusowego?
Lecę z Krakowa 2 września, będę tam wieczorem i chciałbym skorzystać z autobusu z lotniska...
Pozdrawiam, Pawel
przystanek jest ok 100 metrow za Apartamentami Cakelić-ów, wiec bedziesz sie musial wrocic kawalek
Po nas wlasciciel przyjechal, bez zadnej doplaty
pzdr
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne