napisał(a) rosiczka1977 » 23.07.2006 16:24
Paula81 napisał(a):Hejka,
Ja również jadę do apartamentów Cakelic tylko trochę wczesniej, bo już 5 sierpnia
po powrocie 19 sierpnia, postaram się jak najdokladniej opisać wrazenia z pobytu
pzdr,
Paula
p.s. Rosiczka w jakim terminie jedziesz? moze bedziesz tam wczesniej?
p.s. wpłacałyście zaliczkę? który wybrałyscie apartament?
Witam:)
jade 22 sierpnia:) Także ty będziesz pierwsza:)
Paula, jesli istnieje mozliwosc, moze wymiesmy sie numerami telefonów, to napiszesz mi sms jak tam jest w tych pokojach, to moze znajde jeszcze czas na zmiane miejsca:D hehe
A jeśli bedziesz miała czas ktoregoś dnia, np. w porze obiadowej to zadzwoniłabym do ciebie na jakąś budkę telefoniczną czy na kwaterę.
- zaliczki nie wpłacałam, bo po moich wyliczeniach wyszło, iz robiąc przelew na 50Euro płacę za to koło 20 Euro - co wydało mi sie totalną głupotą. Umówiłam się z właścicielami, zapłacimy za wszystko na miejscu. A Oni zarezerwują nam pokoj na ten czas - to jest dwójeczka. Apartement podobno też jest, ale nie jestem pewna co mają na myśli mówiąć apartament - czy pokoj z aneksem kuchennym i np. drugim pokojem.. czy zwyczajnie pokoj z aneksem.. czy pokoj ze wspólną kuchnią dla mieszkańców np. jednego piętra. Także prawde mówiąc jade totalnie w ciemno i trochę się boję warunków jakie tam zastam:) Ale podobno co mnie nie zabije to wzmocni:) hihihi
Także jeszcze raz proszę o możliwość kontaktu z Tobą jak juz będziesz na kwaterce.
Jestem z Warszawy, wiec jeśli jesteś z okolic to może sie spotkamy jak wrócisz:) i na spokojnie opowiesz co i jak i pokażesz fotki.. choć nie wiem czy to już nie będzie za poźno:D hehe
moj mail -
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam:)
Ines