ines napisał(a):Choć mam w planach też wyspę Pag, Peljesac i Korcule
Mam nadzieję, że wszystko wypali
Ha. widzę. że nie tylko mi chodzi Pag po głowie.
Coś w tej wyspie jest urzekającego.
anjas napisał(a):ines napisał(a):Choć mam w planach też wyspę Pag, Peljesac i Korcule
mkm napisał(a):anjas napisał(a):ines napisał(a):Choć mam w planach też wyspę Pag, Peljesac i Korcule
Każda jest urzekająca , ale trzeba decydować się przewaznie tylko na jedną A to jest zawsze trudny wybór , mimo wszystko
darek1 napisał(a):A żona to tak kolegi nie śledzi czasem. Może warto by się tym zainteresować kolego Yamaha. Coby nie było za póżno, ostatnio dużo prowadzonych jest spraw rozwodowych
JacYamaha napisał(a):darek1 napisał(a):A żona to tak kolegi nie śledzi czasem. Może warto by się tym zainteresować kolego Yamaha. Coby nie było za póżno, ostatnio dużo prowadzonych jest spraw rozwodowych
Bardzo dziękuje za troskę ale zupełnie nie Masz pojęcia o czym Piszesz...
Pozdrawiam
Jacek
anjas napisał(a):Ines dzięki za odpowiedź .Masz rację, ten kraj to kopalnia pomysłów na następne wakacje. Myślę, że tam będę spędzać kolejne i kolejne wakacje , tyle jest do zobaczenia .
Tyle zobaczyłaś pięknych miejsc, ale nie od razu, tylko latami i możesz już coś polecić, gdzie wybrać się na wypoczynek . Zachęcasz do Półwyspu.....hmmm... obiecuję, że pomyślę, poczytam, poprzeglądam zdjęcia.
Jakoś zaczęłam poważnie myśleć o Pagu, Zadarze, Szybeniku
Zachęciły mnie relacje Danusi i Maslinki. A może kiedyś tam dotrę
Z wielką chęcią będę zaglądać do Twojej relacji i podróżować razem z Tobą
i dopytywać się.
Miło patrzeć na piękne fotki i oczami wyobraźni przenieść się do cudownej CRO .
Powrót do Nasze relacje z podróży