dangol napisał(a):Orebić pięknie się prezentuje na Waszych fotkach fajny prezent mikołajkowy nam dziś dałaś, Ines
Danusiu Twoja obecność w mojej podroży bardzo mnie cieszy..
Orebic jest piękny, ale myślę, że raczej warto tam być już po sezonie....
Kevlar napisał(a):
Tutaj mógłbym zamieszkać. Cudowna uliczka.
anjas napisał(a):Ines fajną mieliście podróż...... tyle zobaczyć
Orebic świetnie się prezentuje, taki cichy i spokojny.
Janusz Bajcer napisał(a):Ja też jestem jako Dalmatinac
ines napisał(a):anjas napisał(a):Ines fajną mieliście podróż...... tyle zobaczyć
Orebic świetnie się prezentuje, taki cichy i spokojny.
Anjas, miło mi, że ty też jesteś na bieżąco z moją relacją
W 2007r, aż tak dużo nie zobaczyliśmy, za to w 2008r to tak
Orebic we wrześniu jest naprawdę przyjemny..zachęcam
Pozdrawiam Cieplutko..
ines napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ja też jestem jako Dalmatinac
Januszku, ta muza przebija wszystko..aż nogi same rwą się do tańca..Wykorzystam ten utwór na sylwka
Dzięki wielkie
mkm napisał(a):... jakaś cisza , jakaś magia i STON . W roku 2009 '' Stonsko Ljeto '' jest od 18.07 do 29.08 Naprawdę warto być tam w tym czasie
anjas napisał(a):mkm napisał(a):... jakaś cisza , jakaś magia i STON . W roku 2009 '' Stonsko Ljeto '' jest od 18.07 do 29.08 Naprawdę warto być tam w tym czasie
Szkoda mkm, że w takim terminie . Pewno co roku jest organizowane "Stonsko Ljeto"
Planuję wyjazd do Cro maj / czerwiec. W tym roku w tym samym czasie zahaczyłam i tą ciszą byłam zachwycona.
mkm napisał(a):anjas napisał(a):mkm napisał(a):... jakaś cisza , jakaś magia i STON . W roku 2009 '' Stonsko Ljeto '' jest od 18.07 do 29.08 Naprawdę warto być tam w tym czasie
Szkoda mkm, że w takim terminie . Pewno co roku jest organizowane "Stonsko Ljeto"
Planuję wyjazd do Cro maj / czerwiec. W tym roku w tym samym czasie zahaczyłam i tą ciszą byłam zachwycona.
Zgadza się , co roku , mniej więcej w tym samym terminie . Tego roku byłem dwukrotnie kibicować Ivo ( mój gospodin ) , który koncertował wraz ze swą klapą Dingac , w starej stonskjej twierdzy Było super
Powrót do Nasze relacje z podróży