Panoramka z opisem
małe czary mary - JB
wooooow
Superrr !
Dzięki Janusz
darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines, czytam już Twoja druga relację...
Pewnie będzie tak samo wspaniała jak poprzednia
Jesteś bardzo ładną kobietką i pięknie potrafisz opisywać cudowne miejsca w Chorwacji.
Dzięki Tobie za rok mam zamiar zawitać na Brac.
Zauważyłem, że niektóre użytkowniczki próbują podążać Twoim śladem..
Mam nadzieję, że wreszcie zamieścisz ciąg dalszy, bo pewnie wielu użytkowników czeka na więcej
Serdecznie Cię pozdrawiam
Widzę Lolek, że koleżanka Ines podoba się koledze.
armar napisał(a):A ja też czytam relacje Kurcze zazdroszcze wszystkim tym co moga podrózowac na poczatku września , jak widac spokój i pustki na plaży nawet w Orebicu .... Niestety jak sie ma dziecko w wieku szkolnym to jednak planuje sie urlop w okresie wakacyjnym ..... Zostało mi jeszcze pare lat.... Póki nie było dzieci jeździlismy z zona we wrzesniu do Włoch , w CHorwacji wtedy niestety nie było czasu dla turystów ...... A Włochy to jednak nie to co Chorwacja ....
A balkon , faktycznie piękny widok i piękne kwiaty ....
darek1 napisał(a):No, nie, nie przeszkadza. Niech kolega pisze na forum ale i uważa na siebie coby dla koleżanki Ines nie stracił głowy. Wie kolega - do zakochania tylko jeden krok. Pozdrawiam serdecznie.
A żona to wie, że kolega udziela się na forum?.
lolek80 napisał(a):darek1 napisał(a):lolek80 napisał(a):Ines, czytam już Twoja druga relację...
Pewnie będzie tak samo wspaniała jak poprzednia
Jesteś bardzo ładną kobietką i pięknie potrafisz opisywać cudowne miejsca w Chorwacji.
Dzięki Tobie za rok mam zamiar zawitać na Brac.
Zauważyłem, że niektóre użytkowniczki próbują podążać Twoim śladem..
Mam nadzieję, że wreszcie zamieścisz ciąg dalszy, bo pewnie wielu użytkowników czeka na więcej
Serdecznie Cię pozdrawiam
Widzę Lolek, że koleżanka Ines podoba się koledze.
No ba..oczywiście, jest śliczna i jak ładnie pisze swoje relacje
Przeczytałem poprzednią i jestem z tą na bieżąco..
A co Darku1 przeszkadza Ci to ?
darek1 napisał(a):No, nie, nie przeszkadza. Niech kolega pisze na forum ale i uważa na siebie coby dla koleżanki Ines nie stracił głowy. Wie kolega - do zakochania tylko jeden krok. Pozdrawiam serdecznie.
ines napisał(a):Armar miło mi, że dołączyłeś do grona czytelników
armar napisał(a):ines napisał(a):Armar miło mi, że dołączyłeś do grona czytelników
A jakże czytam z uwagą bo i ciekawie piszesz i ładne fotki .....
Może i ja się zbiore za relację ale gdzies tak około lutego jak już będzie mi naprawde tęskno za ciepełkiem Chorwacji po powrocie z nart .....
Czekam na ciąg dalszy
JacYamaha napisał(a):darek1 napisał(a):No, nie, nie przeszkadza. Niech kolega pisze na forum ale i uważa na siebie coby dla koleżanki Ines nie stracił głowy. Wie kolega - do zakochania tylko jeden krok. Pozdrawiam serdecznie.
Lolek nie martw się Darek1 już tak ma
Ines -czy cykady we wrześniu też tak dają czadu?
MWN napisał(a):A możesz podać bliższe namiary na apartament w Orebicu?
yskyerka napisał(a):Dość długo na forum nie zaglądałam, ale jest tego niewątpliwy plus - relacje się czyta jak ciekawe książki na dodatek z pięknymi ilustracjami.
Czarnogóra ciągnie mnie do siebie od jakiegoś czasu ale jakoś za bardzo boję się zderzenia z jej szarą rzeczywistością, a może mam tylko ciągle w głowie jej obraz widziany oczami mojego kuzyna sprzed paru lat....nie był fajny.
No i moje rejeny, Orebic Nawet wiem, który to dom, w tym roku w czasie jednego ze spacerów pokazywałam go Jackowi i zachwycałam się jaki tam musi być widok z tarasu Teraz już wiem jaki jest
ines mogłabyś odesłać mi jakiś namiar na ten dom, znajomi chcą jechać w marcu i koniecznie chcą być w Orebicu i nie musieć ruszać samochodu, u nas goszcząc niestety bez samochodu by się nie obyli
Powrót do Nasze relacje z podróży