maslinka napisał(a):Przepięknie! Tego tarasu z widokiem na Korculę to zazdroszczę Pewnie na kolację były owoce morza :?:
ines napisał(a):maslinka napisał(a):Przepięknie! Tego tarasu z widokiem na Korculę to zazdroszczę Pewnie na kolację były owoce morza :?:
Hheh
My zawsze staramy się mieć taras z widokiem na morze, ale jak dotąd był to najpiękniejszy widok z naszego apartamentu
Kolacje na tarasie, oczywiście owoce morza na porządku dziennym....
Najpiękniejsze były poranki kiedy sie budziło, a tu piękne słonce, turkusowe morze, palmy , wszędzie te piękne kwiaty..te zapachy i małe koliberki...rewelacja...
ines napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ines , mam pytanko - nie możesz na fotosika wrzucić zdjęć w większym formacie
np. 640 lub 800 w poziomie, będzie wtedy jeszcze ładniejsza relacja
Pozdrav
Rozważę Januszu, rozważę
FUX napisał(a):ines napisał(a):maslinka napisał(a):Przepięknie! Tego tarasu z widokiem na Korculę to zazdroszczę Pewnie na kolację były owoce morza :?:
Hheh
My zawsze staramy się mieć taras z widokiem na morze, ale jak dotąd był to najpiękniejszy widok z naszego apartamentu
Kolacje na tarasie, oczywiście owoce morza na porządku dziennym....
Najpiękniejsze były poranki kiedy sie budziło, a tu piękne słonce, turkusowe morze, palmy , wszędzie te piękne kwiaty..te zapachy i małe koliberki...rewelacja...
Potwierdzam.
Najpiękniejszy widok mieliśmy w Orebicu...
Pierwsza linia nad morzem.
ines napisał(a):Po czym oddajemy się znów lenistwu..czytamy książki..ja śledzę Big Brothera Chorwackiego..zawsze jak jesteśmy w Cro to się wciągam w nowe edycje
Janusz Bajcer napisał(a):ines napisał(a):Po czym oddajemy się znów lenistwu..czytamy książki..ja śledzę Big Brothera Chorwackiego..zawsze jak jesteśmy w Cro to się wciągam w nowe edycje
Big Brother HR
Powrót do Nasze relacje z podróży