My Startujemy z Gliwic między 18 - 21 zobaczę jak z robotą, bo jeszcze jutro ciężki dzień mnie czeka, więc raczej będziemy gonić Jedziesz oznakowany?
Krzych będzie w ivanie od 08.07 więc możecie się u Heńka umówić
przemo99 napisał(a):My Startujemy z Gliwic między 18 - 21 zobaczę jak z robotą, bo jeszcze jutro ciężki dzień mnie czeka, więc raczej będziemy gonić Jedziesz oznakowany?
luks napisał(a):To miło że nie będę musiał jeździć po zaopatrzenie
Zaciekawiłaś mnie tymi wycieczkami na Mljet... myślałem, że nie ma takich rzeczy w pobliżu. Rozumiem, że to są wycieczki całodzienne z obiadem, napitkiem i innymi atrakcjami (skoki do wody)?
Meldujemy się w Zuljanie 1 sierpnia i też już odliczamy (do tej pory 3 x Riwiera Makarska) Mam nadzieję, że zdjęcia plaż z Zuljany nie kłamią i tam naprawdę jest tak pięknie.
m@rek napisał(a):przemo99 napisał(a):My Startujemy z Gliwic między 18 - 21 zobaczę jak z robotą, bo jeszcze jutro ciężki dzień mnie czeka, więc raczej będziemy gonić Jedziesz oznakowany?
kto wiem może się gdzieś na trasie miniemy, cropelka obowiązkowo na tyłku jest
ja juro mam już wolne ... dzisiaj miałem masakrę
myślałem że jak poprzednio jedziecie razem z Krzyśkiem, pisałem z nim wcześniej i dlatego zdziwił mnie ten Pag
my jesteśmy w ID do 9.07 wiec zostaje nam jeden dzień ... ale Krzysiek wie gdzie mnie szukać
pozdrawiam, udanego urlopu i szczęśliwej podróży
Powrót do Nasze relacje z podróży