tony montana napisał(a):Interseal, Piekara, Franz - cieszę się, że zaglądacie
Też zaglądam ale mnie ignorujesz
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Interseal, Piekara, Franz - cieszę się, że zaglądacie
Też zaglądam ale mnie ignorujesz
Cieszę się, że ponownie nadajesz bo właśnie myślałam o tych regionach na październik, ale nie jestem pewna co do pogody....tony montana napisał(a):Interseal, Piekara, Franz - cieszę się, że zaglądacie
tony montana napisał(a):Interseal, Piekara, Franz - cieszę się, że zaglądacie
piekara114 napisał(a):Cieszę się, że ponownie nadajesz bo właśnie myślałam o tych regionach na październik, ale nie jestem pewna co do pogody....tony montana napisał(a):Interseal, Piekara, Franz - cieszę się, że zaglądacie
Interseal. napisał(a):
Cała przyjemność po mojej stronie...
....będzie jeszcze większa, kiedy będę miał (dzięki Tobie i marze-nie ) w garści bilety do Bari.
Pozdrawiam.
agata26061 napisał(a):Ja również się melduję. Z chęcią podpatrzę sobie Twoje kolejne wojaże
Drogie, i dla nas plaża i słońce ważne, więc się waham czy to pewne miejsce pogodowe...tony montana napisał(a):Marzenka nie penia i leci, Wy tez dacie radępiekara114 napisał(a):Cieszę się, że ponownie nadajesz bo właśnie myślałam o tych regionach na październik, ale nie jestem pewna co do pogody....tony montana napisał(a):Interseal, Piekara, Franz - cieszę się, że zaglądacie
No jeśli możecie, to nie zastanawiałbym się - chyba że loty teraz drogie?
piekara114 napisał(a):Drogie, i dla nas plaża i słońce ważne, więc się waham czy to pewne miejsce pogodowe...tony montana napisał(a):Marzenka nie penia i leci, Wy tez dacie radępiekara114 napisał(a):Cieszę się, że ponownie nadajesz bo właśnie myślałam o tych regionach na październik, ale nie jestem pewna co do pogody....tony montana napisał(a):Interseal, Piekara, Franz - cieszę się, że zaglądacie
No jeśli możecie, to nie zastanawiałbym się - chyba że loty teraz drogie?
piekara114 napisał(a):Ferie zdecydowanie u mnie (to już wiem) tylko na zwiedzanie...a jakoś byłoby mi źle gdybym była nad morzem i nie mogła się poopalać i pokapać...
aga_stella napisał(a):Włochy, więc muszę być
Dawno tam nie byłam, ale z pewnością jeszcze pojadę, bo ciągnie mnie coraz bardziej. Na razie popatrzę sobie u Ciebie.
marze_na napisał(a):Widzisz Tony, ledwo ruszyłeś, a ja już nie mam wątpliwości, że i ten region Italii mi się spodoba .
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Stawiam auto, pod centro storico...
Dobry punkt.
Pozdrawiam,
Wojtek