tony montana napisał(a):Jutro rano jadę do Francavilla Fontana - zna ktoś?
Nie byłam . Zasiedzieliśmy się w sąsiednim Ceglie Messapica .
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Francavilla Fontana - zna ktoś?
Nazwa mi nic nie mówi. Poczekam na obrazki.
Pozdrawiam,
Wojtek
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Jutro rano jadę do Francavilla Fontana - zna ktoś?
Nie byłam . Zasiedzieliśmy się w sąsiednim Ceglie Messapica .
elfik99 napisał(a):Prześliczne są te domki!!!!!!!
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Francavilla Fontana
Nic znajomego mi się w oczy nie rzuca. Możliwe, że nie byłem.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Tylko zielona seria włoskich map poszczególnych regionów (Touring Italiana) podkreśliła miasto na zielono, co znaczyło, że warto tam się wybrać
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Tylko zielona seria włoskich map poszczególnych regionów (Touring Italiana) podkreśliła miasto na zielono, co znaczyło, że warto tam się wybrać
Z tymi podkreśleniami, zaznaczeniami też różnie bywa. Zdarzało się, że dałem się skusić na takie oznaczenia i niczego ciekawego nie znalazłem.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):No dobra to teraz pytanie za 100 punktów. Murcia, Cartagena, Elx - ten rejon, które z tych sporych miast poleciłbyś na pół dnia, lub jakies dwa mniejsze?
tony montana napisał(a):
No dobra to teraz pytanie za 100 punktów. Murcia, Cartagena, Elx - ten rejon, które z tych sporych miast poleciłbyś na pół dnia, lub jakies dwa mniejsze?
piotrf napisał(a):Pytanie było do Wojtka , ale na "pół dnia" rozważ Alacant - twierdza + stare miasto , moim zdaniem pól dnia na Cartagenę to zbyt mało z uwagi na spory "rozrzut" okolicznych atrakcji - nam dwa dni w grudniu brakło
Pozdrawiam
Piotr
marze_na napisał(a):Tia, ile osób na forum słyszało o Ceglie
tony montana napisał(a):Dziś pojedziemy do Bari - miasta na które nie starczyło odwagi i czasu w 2013 roku.
tony montana napisał(a):