mac641 napisał(a):Na mnie tez Reggio zrobiło zaskakująco dobre wrażenie. Po objeździe po Scilli, Pentedatillo i Condufiori dotarłem tam późnym popołudniem. Miałem być godzinkę - dwie, powłóczyć się po promenadzie i wracać do Capo Vaticano. Okazało sie, że we wrześniu, poza weekendem, tyle się tam działo, tyle imprez było jednocześnie, ze zostałem kilka godzin, do po północy. Koncert w amfiteatrze z widokiem na Sycylie, kolejny koncert pod zamkiem, festiwal lodów, zlot starych Fiatów, Lancii i Alf Romeo i tłumy na deptaku. Zdjęcie pustej lungomare wygada dla mnie tak nieprawdopodobnie, jakby było komputerowo obrobione.
tony montana napisał(a):Poza tym jedlismy tam najpyszniejsze lody EVER
Moja Żona jest bardzo wybredna jesli chodzi o temat lodów - tam oszalała
mac641 napisał(a):Potwierdzam. Lody tam mają przepyszne. Pistacjowe trzykrotnie zaliczone
mac641 napisał(a):Potwierdzam. Lody tam mają przepyszne. Pistacjowe trzykrotnie zaliczone
marze_na napisał(a):W kwestii lodów też jestem wybredna . Ale pod włoskim niebem trafiłam już na parę genialnych lodziarni, z czego dwie są w Apulii, w Monopoli i w Taranto .
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Poza tym jedlismy tam najpyszniejsze lody EVER
Moja Żona jest bardzo wybredna jesli chodzi o temat lodów - tam oszalała
W kwestii lodów też jestem wybredna . Ale pod włoskim niebem trafiłam już na parę genialnych lodziarni, z czego dwie są w Apulii, w Monopoli i w Taranto .
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Byliście w moim ukochanym SCARRY Taranto???
Tak reklamowałeś, że nie mogliśmy nie zajrzeć .
Beata W. napisał(a):
A w Pradze mają o smaku konopi
Franz napisał(a):Już teraz nie pamiętam, czy w dawnych czasach przeprawiałem się na Sycylię z Reggio czy z Villa San Giovanni.
Pozdrawiam,
Wojtek
Beata W. napisał(a):Aż szkoda patrzeć co teraz tam się dzieje
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):Aż szkoda patrzeć co teraz tam się dzieje
A co tam się dzieje?
To gdzie Ty byłeś, że nic nie wiesz
tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Byliście w moim ukochanym SCARRY Taranto???
Tak reklamowałeś, że nie mogliśmy nie zajrzeć .
O matko - i jak wrażenia?