tony montana napisał(a):W takich momentach ciszy przypominam sobie, że relację piszę tez dla siebie
tony montana napisał(a):muszę zatrzymać się na punkcie widokowym przed Scaleą
piekara114 napisał(a):Chyba Marzena już tu pisała, że jak na szczyt sezonu to sporo chmurek na niebie miałeś....
tony montana napisał(a):W takich momentach ciszy przypominam sobie, że relację piszę tez dla siebie
marze_na napisał(a):Wychodzę z tego samego założenia. I bardzo często wracam do swoich relacji .
tony montana napisał(a):muszę zatrzymać się na punkcie widokowym przed Scaleą
marze_na napisał(a):Widać całkiem sporo fragmentów plaż nieskażonych przez leżaki .
Ja też swoje czytam Zastanawiam się w jaki sposób można by je było ściągnąć i zapisać - na pamiątkę i ze zdjęciami póki są....tony montana napisał(a):Przyznam się, że czasem czytam swoje stare relacje....
piekara114 napisał(a):Ja też swoje czytam Zastanawiam się w jaki sposób można by je było ściągnąć i zapisać - na pamiątkę i ze zdjęciami póki są....tony montana napisał(a):Przyznam się, że czasem czytam swoje stare relacje....
piekara114 napisał(a):Ja też swoje czytam Zastanawiam się w jaki sposób można by je było ściągnąć i zapisać - na pamiątkę i ze zdjęciami póki są....tony montana napisał(a):Przyznam się, że czasem czytam swoje stare relacje....
Franz napisał(a):Zacnie.
Pozdrawiam,
Wojtek
Beata W. napisał(a):Sycylia z daleka też się ładnie prezentuje.
A co do pogody no to niestety uroki górskich terenów. Na szczęście więcej jest plusów z ich podziwiania
mac641 napisał(a):Miło powspominać z Tobą znajome strony. We wrześniu objechałem Kalabrię ( Tropea, Pizzo, Scilla, Pentedatillo, Condufiori Marina, Reggio di Calabria, Capo Vaticano i plaże w okolicy-Zambrone, Briatico, a na północy Maratea, Civita i Ponte del Diabollo ), a w planach Apulia. Niecierpliwie czekam na kolejne wpisy.
marze_na napisał(a):Reggio zdecydowanie na plus
Nawet już się widzę na tej eleganckiej lungomare .